merhaba oyuna hem siteden üyelik açıp giriliyor hemde oyuna girişte herhangi bir id pw yazıp giriş dediğimde (aşağıda paylaştığım giriş ekranında ) uyelık acıyor gırıyor nasıl oluyor anlamadım bunu nasıl düzelteceğim yardım ederseniz sevinirim
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Oyuna giriş ekranından üyelik açılıyor yardım lütfen
- Konuyu Başlatan yunusemre611
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro yardım
Kullandığın DB'de Account User Tablosu silinmiş ama char tablosunda veri silinmemiş. ondan kaynaklı olabilir Db temizliği yaptıktan sonra tekrar dene. (sorundan anladığım bu
Oyla
0
Kontrol ettim tablolar yerinde nasıl yapacağımıda çözebilmiş değilimKullandığın DB'de Account User Tablosu silinmiş ama char tablosunda veri silinmemiş. ondan kaynaklı olabilir Db temizliği yaptıktan sonra tekrar dene. (sorundan anladığım bu)
Oyla
0
kullanmıyorsan da certify_tbuser prosedüründen bu özellik yazılmıştır, orjinal temiz db'den al sorun çözülür.Guard kullaniyorsan beta icin olan rastgele id pw ozelligini aktif etmis olabilirsin
Oyla
0
vsroplus kullanıyorum ama hangi ayardan yapıldıgını bılmıyorum bakındım goremedımGuard kullaniyorsan beta icin olan rastgele id pw ozelligini aktif etmis olabilirsin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
eger guarddan deılse deneyecegım tesekkurlerSRO_VT_ACCOUNT DB sini değiştirebilirsin
Oyla
0
vSRO Paylaşım - Vsro Beta Üyelik Sistemi
Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere Normalde kayıt olup giriş yapıyoruz oyuna fakat bazı serverler random üyelikle giriş yaptırıyor betada ( bazı guardlarda seçenek olarak mevcut diye) Bende...
Oyla
0
Vsroplus beta giriş özelliği aktif etmişin vsroplus panel ayarlarından kapatmalısınvsroplus kullanıyorum ama hangi ayardan yapıldıgını bılmıyorum bakındım goremedım
eger guarddan deılse deneyecegım tesekkurler
Kapattıktan sonra sunucu ve guard restart atmalısın
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)