Ses takıntım var ses çıkmayan birşey istemiyorum prensip meselesioyunu oynarken sesi açıp oynayan varmıses kasıp kervancılarımı yakalayacan sanki
![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Query ile pet ikonlarınızın tamamını değiştirin, 75-90 lv petlerinizi fixleyin.
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
ama o şimşek sesini kapatmak için binbirtürlü yol aradığına eminimSes takıntım var ses çıkmayan birşey istemiyorum prensip meselesi![]()
Windows Ses ayarlarından silkroad sesini kıs tamamdırama o şimşek sesini kapatmak için binbirtürlü yol aradığına eminimtam oyuna odaklanmışken kulaklık takılıyken birden gümmm
![]()
Seslerini fixledim bende mevcut ama paylaşmadim. Akşam üzeri paylaşırım bu konuda.@DragonSlayer 75-90 binek atların, kervan atların ve cow'ların yürüme sesleri ve diğer çıkardığı sesler yok. Peki bunları nasıl fixleriz ?
Tam olarak nereden yapabiliriz ? Bsr dosyasından mı kaynaklı yapıyor bunu. Fixi ile beraber paylaşırmısın ? Arabia mobları eklicem effectsound.txt dosyasına ekleme yapmak yetiyormu.Seslerini fixledim bende mevcut ama paylaşmadim. Akşam üzeri paylaşırım bu konuda.
prim\snd\cos\ klasörünü komple çıkart isro data.pk2 ' den patchle düzelirTam olarak nereden yapabiliriz ? Bsr dosyasından mı kaynaklı yapıyor bunu. Fixi ile beraber paylaşırmısın ? Arabia mobları eklicem effectsound.txt dosyasına ekleme yapmak yetiyormu.
isro data.pk'den çıkmış cos klasörü
data.rar dosyasını indir - download
data.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
effectsound.txt'e eklenecek ve Skilleffect'e de ekleme istiyor. Kido falan hep eklersin benim de ses takıntım var..Tam olarak nereden yapabiliriz ? Bsr dosyasından mı kaynaklı yapıyor bunu. Fixi ile beraber paylaşırmısın ? Arabia mobları eklicem effectsound.txt dosyasına ekleme yapmak yetiyormu.
Zaten isro data kullanıyorum. İndirip denedim düzelmedi.prim\snd\cos\ klasörünü komple çıkart isro data.pk2 ' den patchle düzelir
isro data.pk'den çıkmış cos klasörü
data.rar dosyasını indir - download
data.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc
Evet skilleffect.txt'e ekleme yapınca düzeldi. Teşekkürler.effectsound.txt'e eklenecek ve Skilleffect'e de ekleme istiyor. Kido falan hep eklersin benim de ses takıntım var..bu atların sesleri hep standart tabi. Yani mevcut sesleri kullanacaksın. Snd içinde eksiğin varsa Hakan'ın dediği yoldan çekersin
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)