vSRO Çözüldü quest ödül alma sorunu hatası

sensiz00

.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Web sitesi
play-zeyra.com
Thread owner
kesme görevi ekledim görevi bitirdim npc teslim edicem hata altta gördüğünüz gibi scipt içeriğide bu

function QNO_ISU_KILL()
QUESTID = LuaGetQuestID("QNO_ISU_KILL")
LuaSetStartCodition(2, QSC_QUEST, QSC_LEVEL, 42, 60)
QM_CONVERSATION = 1
LuaSetStartMethod(QM_CONVERSATION, 1, "NPC_TEST_QUEST")
LuaInsertMissionOrCompleteNpc("NPC_TEST_QUEST")
LuaQuestInsertNpc(1, "NPC_TEST_QUEST")
LuaSetAchievementLimit(0)
LuaSetMissionDataSize(QUESTID, 1)
LuaSetMissionData_EX(QUESTID, 0, MISSION_TYPE_KILL_MONSTER, "SN_CON_QNO_ISU_KILL", 1, "MOB_KK_PENON_F", 0, 2000, 0, 1)
InsertQuestMenuStringList("NPC_TEST_QUEST", 8, "BASIC_MENUSTRING_GREETING", "SN_NPC_CH_TICKET_QS", "BASIC_MENUSTRING_REQUEST_ACCEPT_QUEST", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_01", "BASIC_MENUSTRING_AT_ACCEPT", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_02", "BASIC_MENUSTRING_AT_DENY", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_03", "BASIC_MENUSTRING_NOT_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_04", "BASIC_MENUSTRING_INVENTORY_FULL", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_05", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_06", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED_NOW", "SN_TALK_QNO_ISU_KILL_07")
LuaSetMissionCompleteNum(0)
PAY_ITEM_METHOD_EXACT = 1
LuaSetAchievedItem(1, 0, 0, 0, 1, "ITEM_EVENT_REVERSE_RETURN_SCROLL", 1)
LuaSetAchievedSkillPont(0)
end

1752614291279.png

Bazı noktalarında doğruluk payın kadar hata payında var , buradaki stringler gameservere gömülü olarak çalışır.
Atladığın noktaları ekliyorum , boşluklara uygun şekilde lua.nın içerisine ekleyerek test edebilirsin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Veritabanı ve Client txt'lerinde sorun var o halde onları lua içeriğine bakarak aynı zaman RefQuest tablolarına yazmış olduğun isimlere bakarak eşleştirme yap.
Atladığın bir yer olmalı

Thread owner
11052QNO_ISU_KILL42<??>???? ??SN_QNO_ISU_KILLSN_PAY_QNO_ISU_KILLxxxSN_PAYCON_QNO_ISU_KILLSN_NN_QNO_ISU_KILLSN_NC_QNO_ISU_KILL
11052QNO_ISU_KILL0ITEM_EVENT_REVERSE_RETURN_SCROLLxxx01xxx0xxx0xxx
11052QNO_ISU_KILL110000000000xxx00000xxx0xxx0xxx
database kısmı boyle sorun nerde anlayamadım lua lv kısmı 42,60 acaba ondan kaynaklı olabılır mı sadece quest 42 yazdım

Görevi aldığında görev gözüküyormu ilk bu önemli başlangıç , ardından görev stringlerinin oluşturulduğu txtlere göz atman gerekiyor listenen tabloyu oradan çekerek gösteriyor.
textquest_otherstring -- textquest_queststring -- textquest_speech&name

media kısmında eksik birşey yaptıysan buraları kendine göre düzenleyebilirsin
db to medianda sorun yoksa db to media yapıp refquestrewarditems,refqusetreward,questdata oldugu gibi pache koyp
diğer geri kalanları aşşağıda bıraktıgım linkte pk2 den bu textleri cıkarıp içine yapıştırıp kendine göre düzenlersin
questcontentsdata,textquest_otherstring,textquest_queststring,textquest_speech&name

Thread owner
Görevi aldığında görev gözüküyormu ilk bu önemli başlangıç , ardından görev stringlerinin oluşturulduğu txtlere göz atman gerekiyor listenen tabloyu oradan çekerek gösteriyor.
textquest_otherstring -- textquest_queststring -- textquest_speech&name
görev gözüküyor npc alıyorum yapıyorum teslım questen world yaptıgımda konumuna bile götürüyor ama ödülü vermiyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

kullandığım bu buna göre düzenleyip ekliyorum bunda hata olabilir mi

media kısmında eksik birşey yaptıysan buraları kendine göre düzenleyebilirsin
db to medianda sorun yoksa db to media yapıp refquestrewarditems,refqusetreward,questdata oldugu gibi pache koyp
diğer geri kalanları aşşağıda bıraktıgım linkte pk2 den bu textleri cıkarıp içine yapıştırıp kendine göre düzenlersin
questcontentsdata,textquest_otherstring,textquest_queststring,textquest_speech&name
işe yaramadı malesef dbto media işlem yapıyorum zaten genel olarak ama yok sorunu anlayamadım kullandığım dosyayıda attım size bakabilirmisiniz nerde hata var

@iMonarch hazır olan questi düzenledim mob değiştirdim ödül değiştirdim oyuna ekledim test ettim gene aynı sorunu verıyor full inv

Sorun Çözülmüştür. Çözümden önce bu görevleri günlük nasıl yapabilirim ?
Çözüm :
ITEM_EVENT_REVERSE_RETURN_SCROLL bundan kaynaklı oyundada ekli ama nedense görevde vermek istemiyor nerde saçma sorun zaten gelir beni bulur arkadaş herkese teşekkür ettim

Ekli dosyalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt