Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım [RELEASE] Eternity Online (110 Cap) - Complete Server Files Credy by : notHype
- Konuyu Başlatan xXxGhostSpitiXxX
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- database eternity online files
Telif hakları bana ait değildir, yalnızca toplulukla paylaşıyorum, yayını yapan: notHype*
Topluluğun çoğunun bildiği gibi, bu yılın Ocak ayında başlatılan Eternity Online'ın sahiplerinden biriydim. Eternity, 2023'ün en büyük 110 cap sunucusuydu, hatta hiç şüphesiz tüm zamanların en büyük sunucusuydu. 4850 gerçek çevrimiçi oyuncu ve her alanda büyük etkinliklerle (büyük iş savaşlarını vb. görmek için YouTube'a bakmanız yeterli), bu dosyaların son derece kararlı olduğundan ve sunucunuzu oluşturmak için mükemmel bir temel olduğundan emin olabilirsiniz.
Neden her şeyi yayınlamaya karar verdiğimin tüm hikayesine girmeyeceğim - sadece basit tutacağım ve 1.) ekibin sahnedeki her loncayla olan itibarımı ciddi şekilde zedelediğini ve daha fazla proje oluşturmamı çok zorlaştırdığını, sadece kendime değil diğer ortaklarıma da zarar verdiğini ve 2.) kendim de dahil olmak üzere ekibin bazı üyelerine 9 aydan fazla bir süre sonra hala tam olarak ödeme yapılmadığını söyleyeceğim.
Şimdi ana geliştirici Aaron, veritabanını satmaya çalışıyor ve ona dokunan tek geliştirici olduğunu iddia ediyor (yalan, benim çalışmalarım ve Kai'nin çalışmaları da burada) ve mesajlarımı görmezden gelerek daha fazla para kazanmaya çalışıyor (beni resmen kazıklamış ve Eternity kârının tamamını almış olmasına rağmen).
Bu sistem veritabanları, çekirdek ekip (Ash, Aaron, Woody) tarafından tekrar tekrar geri dönüştürülüyor ve Golden Online ve OldSilkroad 80/OldSilkroad ZSZC gibi sahte isimli projeler yaratılıyor (bununla ilgili kanıtlar için bana özel olarak ulaşabilirsiniz), bu yüzden insanların benim ve başkalarının çalışmalarından bedava faydalanmalarına ve bu büyük zaman ve emeklerinin karşılığını almamalarına izin vermeyi bırakmanın zamanının geldiğine karar verdim.
Bu bozuk sunucularda oynamamanızı tavsiye ederim.
——————————————-
HER NEYSE, bu bir ifşa başlığı ve bir suçlama başlığı değil. Durum hakkında tüm detayları istiyorsanız, benimle özel olarak iletişime geçebilirsiniz ve her şeyi kanıtlarla göstereceğim.
[YAYIM BİLGİSİ]
Eternity'nin sunucu ve istemci tarafındaki dosyalarının tamamının yayınlanması.
Dahil edilen içerikler şunlardır:
- Veritabanları
- Müşteri
- Dosyalar/Sertifika Kurulumu
- Görev Komut Dosyaları
- Ek araçlar ve botlar (etkinlik botu, discord botu, özel db2media, vb.)
- Web Sitesi Temaları
- Filtre Yapılandırması (bunun için bana özelden ulaşın)!
Sunucunun tam bilgisine buradan ulaşabilirsiniz:
NOT: Eternity , sadece bizim için geliştirilen çeşitli özel özelliklere sahip özel bir MaxiGuard sürümünde çalıştırıldı , bu nedenle Takım Sohbeti gibi bazı özellikler MaxiGuard'ın genel/beta sürümlerinde düzgün çalışmayabilir .
NOT 2: Veritabanı ve içeriği vPlus filtresine kolayca taşınabilir. Diğerleri, prosedürlerde ağır filtre bağımlılıkları olduğu için taşınamayabilir.
NOT 3: Ayrıca her türlü kötüye kullanım hatasını düzelten tüm değişiklikler dahil HER ŞEY için MaxiGuard filtre yapılandırmasını da vereceğim . Ancak bunun için benimle özel olarak iletişime geçmeniz gerekiyor çünkü bu uzun bir liste ve bu konuya eklenebilecek bir dosya değil.
-------------------------------------------------- --------
[DOSYALAR]
Tek Hepsi Dahil Link = vSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi - 110 cap Super Database Clıent.rar
Tek Hepsi Dahil Link = İndir 110 cap Super Database Clıent rar
Veritabanları: Google Drive bağlantısı.
Müşteri: Google Drive bağlantısı.
Modüller/Sunucu Dosyaları: [STRIKE]Google Drive bağlantısı.[/STRIKE] HipoFiles bağlantısı.
Görev Komut Dosyaları: Google Drive bağlantısı.
Araçlar/Botlar: Google Drive bağlantısı.
Web Sitesi Teması: Google Drive bağlantısı.
-------------------------------------------------- --------
Bu dosyalar v5 (haftalık yama #5) ve Eternity'nin sondan bir önceki sürümüdür, bu nedenle bilgiler konuyu doğru bir şekilde yansıtmayabilir. Aşağıda, ne bekleyeceğinizi bilmeniz için tüm değişiklik günlüklerini okuyabilirsiniz.
:rtfm: Dikkatli olun — veritabanlarının bazılarının orijinal isimleri yok çünkü onları temizleyip şu anda çalışan bir sunucuya yedekledim ve yinelenen isimler olamazdı. Orijinal veritabanı isimlerini kullandığınızdan emin olun (dosyaların isimleri gibi) aksi takdirde sorunlarla karşılaşırsınız.
Bunları restorasyon sırasında değiştirmek yeterince kolay olmalı, ancak eğer IQ'nuz biraz bile yoksa, bunları doğru adlandırmayla doğrudan geri yüklemek için kullanabileceğiniz bir sorgu şöyle:
[kod]USE [ana]
[SRO_VT_ACCOUNT] VERİTABANINI DISKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\SRO_VT_ACCOUNT.bak' WITH INIT;
[SRO_VT_SHARD] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\SRO_VT_SHARD.bak' WITH INIT;
[SRO_VT_LOG] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZ DİZİNİ BURAYA>\SRO_VT_LOG.bak' WITH INIT;
[MaxiGuard_User] VERİTABANINI DISKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\MaxiGuard_User.bak' WITH INIT;
[DiscordBot] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\DiscordBot.bak' WITH INIT;
[AARON_EVENTS] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\AARON_EVENTS.bak' WITH INIT;
[ANTHEIA] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZU BURAYA KOYUN>\ANTHEIA.bak' WITH INIT;
[CELESTIAL_MAGIC] VERİTABANINI DİSKTEN GERİ YÜKLE = '<DOSYA YOLUNUZ DİZİNİ BURAYA>\CELESTIAL_MAGIC.bak' WITH INIT;
GİT[/kod]
- Bu, Supra Online 1:1'de kullanılan aynı veritabanıdır , hem 100 CH hem de 110 CH/EU sürümleri. Yeni/değiştirilmiş sistemler veya özellikler yoktur, sadece bu sunuculardaki cap/ırk değişiklikleri gibi temel düzenlemeler vardır.
- Hem istemcinin hem de veritabanının daha önceki sürümlerine sahibim, ancak uyuşmuyor . Eğer ilgileniyorsanız, bana özelden ulaşabilirsiniz.
- Sürümde hiçbir kişisel veri/karakter verisi sunulmamaktadır. Tüm hassas bilgiler ve önceki karakter bilgileri (kayıtlar, vb.) temizlenmiştir. Ayrıca, Discord Bot token, IP'ler, kayıtlar, vb. gibi tüm özel anahtarlar da kaldırılmıştır.
- Kendi sorumluluğunuzdadır kullanın (elbette).
Topluluğu yönetiyordum, içerik oluşturuyordum, müşteri geliştiricisiydim, kısmi yatırımcıydım ve benzersiz özelliklerin ve fikirlerin büyük çoğunluğu ya benim tarafımdan yaratıldı ya da benim tarafımdan teorileştirildi. Ayrıca sosyal medya platformlarının çoğunun da sahibiyim, bu nedenle bu projede yürütülen tüm çalışmalara, özellikle de bunları yayınladığım koşullar göz önüne alındığında, herkes kadar büyük bir hakkım var. Sahte söylentilere güvenmeyin!
Son olarak, tadını çıkarın.
#şimdiye kadarki enkötütopluluk için
DB2Media_1.7: : VirusTotal
DB2Media: : VirusTotal
Olay Botu (SpaceBot.exe) : VirusTotal
AgentServer.exe : VirusTotal
GlobalManager.exe : VirusTotal
MachineManager.exe : VirusTotal
GatewayServer.exe : VirusTotal
DownloadServer.exe : VirusTotal
FarmManager.exe : VirusTotal
SR_ShardManager.exe : VirüsToplamı
SR_GameServer.exe : VirusTotal
CustomCertificationServer.exe : VirusTotal
SMC.exe : VirusTotal
smc_independent.exe : VirusTotal
SMCReplacer.exe : VirusTotal
ForceBindIP.exe : VirusTotal
ForceBindIP64.exe : VirusTotal
srModulePatcher.exe : VirusTotal
MaxiGuardGS.dll : VirusTotal
MaxiGuardSHARD.dll : VirusTotal
d3dx9.dll : VirusTotal
d3dx9_43.dll : VirusTotal
d3dx9_44.dll : VirusTotal
DevKit_DLL.dll : VirusTotal
EternityLib.dll : VirusTotal
MaxiGuard.dll : VirusTotal
Silkroad.exe : VirusTotal
sro_client.exe : VirusTotal
sro_client_NODLL.exe : VirusTotal
replacementr.exe : VirusTotal
teşekkürler
Modüller/Sunucu Dosyaları: [STRIKE]Google Drive bağlantısı.[/STRIKE] HipoFiles bağlantısı. ( dead link )
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 6)