rsBot Plugin RSBot - New Plugin Development

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S3XPER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,

phBot’ta bulunan ve işleri oldukça kolaylaştıran xControl eklentisini RSBot’a uyarlayıp paylaşıyorum. Karakterlerinizi toplu bir şekilde kontrol etme aşamasında işinize yarayacağını düşünüyorum.
Şimdilik sadece birkaç özellik mevcut; ancak müsait oldukça konuyu güncellemeye çalışacağım.

Link = *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

🆕 Güncelleme XControl v0.1
↪️ Diğer hesaplardan Leader Nick kısmına komutları yazacak karakterin nickini yazıp + işaretine basmanız yeterlidir.
1777254424244.png

🆕 Auto Mastery Added v0.2
↪️ Seçtiğin mastery ve skilleri otomatik yükseltir, gerekirse botu durdurup güvenli şekilde devam ettirir.
Screenshot_2.png
sagolasın

Merhaba arkadaşlar,

phBot’ta bulunan ve işleri oldukça kolaylaştıran xControl eklentisini RSBot’a uyarlayıp paylaşıyorum. Karakterlerinizi toplu bir şekilde kontrol etme aşamasında işinize yarayacağını düşünüyorum.
Şimdilik sadece birkaç özellik mevcut; ancak müsait oldukça konuyu güncellemeye çalışacağım.

Link = *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

🆕 Güncelleme XControl v0.1
↪️ Diğer hesaplardan Leader Nick kısmına komutları yazacak karakterin nickini yazıp + işaretine basmanız yeterlidir.
1777254424244.png

🆕 Auto Mastery Added v0.2
↪️ Seçtiğin mastery ve skilleri otomatik yükseltir, gerekirse botu durdurup güvenli şekilde devam ettirir.
Screenshot_2.png
evetttt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt