vSRO Yardım Skilleffectleri ve silah glow ve parlamalarını nasıl kapatabilirim?

Scabiosa

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhabalar, PVP Server FTW leri için wizardların skill animasyonlarını (örn. earth quake atarken toprak çıkmasın) ve silah glowlarını kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba skillefecleri oyunun ayarını low yaparsan senınkı harıc gozukmez glowlarıda Media\resinfo itemoption,itemoptionefp ve itemrare txt lerini clean ile değiştirirsen olabilir

Thread owner
Merhaba skillefecleri oyunun ayarını low yaparsan senınkı harıc gozukmez glowlarıda Media\resinfo itemoption,itemoptionefp ve itemrare txt lerini clean ile değiştirirsen olabilir
Cevap içi teşekkürler fakat wizard skilleffectleri kapatmak isteme sebebim media editleyip life bless görmem ayarlardan lowa çekersem life ve bless iconlarnı göremiyorum ' see all effects' ayarında oynamam lazım bu da ftwlerde çok fps sıkıntısı yaratıyor glow ve skilleffectleri minimuma indirebilirsem çok güzel olacak.

Cevap içi teşekkürler fakat wizard skilleffectleri kapatmak isteme sebebim media editleyip life bless görmem ayarlardan lowa çekersem life ve bless iconlarnı göremiyorum ' see all effects' ayarında oynamam lazım bu da ftwlerde çok fps sıkıntısı yaratıyor glow ve skilleffectleri minimuma indirebilirsem çok güzel olacak.
Maxiguard kullanıyorsan bunu client içerisinden ayarlar kısmından yapabilirsiniz.

Wizard'da bazı skill efektlerini kapatabilirsin.
Bu, zaman zaman crash'a neden olabilir pek sık olmamakla birlikte dikkatli olmakta fayda var.
Glow efektleri için ise resinfo > itemoptionefp.txt dosyasından istediğin silahın efektini silebilirsin.
Clean txt. ile deneme yanılma yöntemiyle kontrol edebilirsin.

Sanırım şu konudaki gibi bir olay var serverinde aynı yolları tersine izleyerek çözümleyebilirsin sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar