Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Yardım Skilleffectleri ve silah glow ve parlamalarını nasıl kapatabilirim?
- Konuyu Başlatan Scabiosa
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- glow effect media edit media.pk2 editör skilleffect
Merhaba skillefecleri oyunun ayarını low yaparsan senınkı harıc gozukmez glowlarıda Media\resinfo itemoption,itemoptionefp ve itemrare txt lerini clean ile değiştirirsen olabilir
Cevap içi teşekkürler fakat wizard skilleffectleri kapatmak isteme sebebim media editleyip life bless görmem ayarlardan lowa çekersem life ve bless iconlarnı göremiyorum ' see all effects' ayarında oynamam lazım bu da ftwlerde çok fps sıkıntısı yaratıyor glow ve skilleffectleri minimuma indirebilirsem çok güzel olacak.Merhaba skillefecleri oyunun ayarını low yaparsan senınkı harıc gozukmez glowlarıda Media\resinfo itemoption,itemoptionefp ve itemrare txt lerini clean ile değiştirirsen olabilir
Maxiguard kullanıyorsan bunu client içerisinden ayarlar kısmından yapabilirsiniz.Cevap içi teşekkürler fakat wizard skilleffectleri kapatmak isteme sebebim media editleyip life bless görmem ayarlardan lowa çekersem life ve bless iconlarnı göremiyorum ' see all effects' ayarında oynamam lazım bu da ftwlerde çok fps sıkıntısı yaratıyor glow ve skilleffectleri minimuma indirebilirsem çok güzel olacak.
'see all effects'te oynayıp skillerin gözükmemesini sağlamak oyun içi ayarlardan mümkün değilMaxiguard kullanıyorsan bunu client içerisinden ayarlar kısmından yapabilirsiniz.
Wizard'da bazı skill efektlerini kapatabilirsin.
Bu, zaman zaman crash'a neden olabilir pek sık olmamakla birlikte dikkatli olmakta fayda var.
Glow efektleri için ise resinfo > itemoptionefp.txt dosyasından istediğin silahın efektini silebilirsin.
Clean txt. ile deneme yanılma yöntemiyle kontrol edebilirsin.
Bu, zaman zaman crash'a neden olabilir pek sık olmamakla birlikte dikkatli olmakta fayda var.
Glow efektleri için ise resinfo > itemoptionefp.txt dosyasından istediğin silahın efektini silebilirsin.
Clean txt. ile deneme yanılma yöntemiyle kontrol edebilirsin.
Bahsettiğim oyunun option ekranı değil, guardin ui sekmesindeki ayarlardan bahsediyorum.'see all effects'te oynayıp skillerin gözükmemesini sağlamak oyun içi ayarlardan mümkün değil
Anladım fakat guardın sekmesinden kapatınca bu sefer life ve bless için editlediğim media pk2 çalışmıyor üstlerinde gözükmüyor yani marklar sadece kendi üstümde gözüküyorBahsettiğim oyunun option ekranı değil, guardin ui sekmesindeki ayarlardan bahsediyorum.
Sanırım şu konudaki gibi bir olay var serverinde aynı yolları tersine izleyerek çözümleyebilirsin sanırım
Bu konu son zamanlarda forumda oldukça sık açıldı. Ben de kullanmak isteyenler için bunu göstermek istedim.
Video 18 dakika 35 saniye olduğu için biraz uzun olmuş farkındayım; normalde yapılacak işlemler en fazla 5 dakika sürüyor.
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında medya kullanımını tercih ederek arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilirsiniz. Böylece onlara karşı önceden harekete geçip avantaj sağlayabilir, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma ihtimalinizi artırabilir ve stratejik bir üstünlük...
Bu konu son zamanlarda forumda oldukça sık açıldı. Ben de kullanmak isteyenler için bunu göstermek istedim.
Video 18 dakika 35 saniye olduğu için biraz uzun olmuş farkındayım; normalde yapılacak işlemler en fazla 5 dakika sürüyor.
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında medya kullanımını tercih ederek arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilirsiniz. Böylece onlara karşı önceden harekete geçip avantaj sağlayabilir, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma ihtimalinizi artırabilir ve stratejik bir üstünlük...
- Spare
- vsro buff vsro skill vsro skill gösterme
- Cevaplar: 99
- Forum: VSRO Görsel Paylaşımlar
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)