Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Yardım Sox Rate Ayarlamam rağmen düşmüyor
- Konuyu Başlatan bdrhan
- Başlangıç tarihi
Tavsiyem bu konu üzerinden gitmen
www.vsro.org
vSRO Paylaşım - vSRO Mob Drop Grup ile İtem Ekleme
mh_strip_visited_thread[/CENTER] mh_strip_visited_thread[/USERSEXC]
Oyla
0
100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor
Oyla
0
Oyla
0
server.cfg'den drop 100 yaptım probgroub3'ü 1 yaptım. GM çarlar girip 200 tane manyang öldürüyorum /zoe koduyla. Fakat yine tahmini 2000 tane de 1 düşüyor.100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hayır. GM çarı 1 lvl yapıyorum sürekli. Sonra /zoe2 MOB_CH_MANGNYANG 200 yapıp yapıp bakıyorum.Bir de leveliniz kaç ? 1 lv mobdan 80 lvde sox düşürmeye calismiyorsunuzdur umarım.
Oyla
0
Orijinal drop sistemi zar mantığıyla çalışıyor. sizin drop oranını 1 yapmanız, her zar atıldığı zaman drop olacağı anlamına geliyor, her mob kesildiği zaman drop olacağı anlamına gelmiyor.
Kesin drop için dropgroup oluşturmanız gerekiyor.
Oyla
0
Örnekte verdiğin gibi orjinal tablolarda nokta atışı item düşüremezsin tek tek item değil
ItemClass/ProbGroup seçer yani
_RefDropClassSel_RareEquip tablosu sos moon sun itemlerin düşme oranlarını belirler
Mobun seviyesine uygun ProbGroup seçilir
Seçilen ProbGroup içerisindeki uygun Rare itemlerden biri rastgele belirlenir
Belirlenen item oyuncuya drop olarak verilir
Oranlar 1000 mob baz alınarak hesaplanır
Nokta atışına yakın seçenekler istiyorsan gurup ayarlaması yapmanı öneririm
ItemClass/ProbGroup seçer yani
_RefDropClassSel_RareEquip tablosu sos moon sun itemlerin düşme oranlarını belirler
Mobun seviyesine uygun ProbGroup seçilir
Seçilen ProbGroup içerisindeki uygun Rare itemlerden biri rastgele belirlenir
Belirlenen item oyuncuya drop olarak verilir
Oranlar 1000 mob baz alınarak hesaplanır
Nokta atışına yakın seçenekler istiyorsan gurup ayarlaması yapmanı öneririm
Oyla
0
_RefDropClassSel_RareEquip tablosunun belirli parametreleri de vardi Megamax sourceunu paylasmisti. Ornegin yanlis hatirlamiyorsam party disinda solo 0.1 dusuyorken partyde 0.9 gibi seylerdi. Ayarlamasi cok zor _RefDropItemAssign tablosundan da ayarlamak gerekiyordu olasiliklarini 3 tipinde, ben yapamamistim 
Oyla
0