vSRO Çözüldü ST Filter 6.16 Premium Launcher açılmıyor.

erenkucuk

.
Aktiflik: 2%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Tüm VSRO.org forumdaşlarıma selamlar hürmetler, ST Filter 6.16 Premium için gereken configurasyonu yapmama rağmen filter üzerinde ki porttan launcher'ı tetikleyemiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı ?
host dosyası yerinede doğrudan dev kitte ki bir alan adını satın aldım.

1750891366966.png

1750891404624.png

1750891435173.png

Çözüm
1. gameserver db ekli mi?
2. st nin files içerisine atılacakları atıp sa veya system admin yaptığınız kullanıcı bilgilerini doğru şekilde girdiniz mi? (girmeden de files aktif oluyor.)
3. gs ve shard m. e dll ler eklendi mi? (sahrd ı kendisi sağlıyor zaten kendi shardını kullanmak istediysen enjekte etmen gerek.)
4. ducksoup db - dbo.Machine tablosuna sunucu ip girdiniz mi?
5. ducksoup db - dbo.Service tablosunda RemotePort ini içerisinde ki kendi portlarınız - BindPort fake portlarınız olacak. (herhangi bir port olabilir ama ini içindeki portlar ile aynı olmasın.)
6. fake portlarınızı doğru bir şekilde güvenlik duvarından dışa açtınız mı?
7. sorun düzelir GM karaktere giremezseniz. gateway korumalı ise account dan _PrivilegedIP -...
Cfglerdeki port ayarlı degil, Database taraflı bir sorunun yok, entry 2, 4 ,7 portlarını kontrol et db ile uyumlumu, en son olarak ipinput ile gateway portunu ekle clientine.
kullanıcı olarak sa kullan neet değil.

Oyla 1
Oyla 0
2. st nin files içerisine atılacakları atıp sa veya system admin yaptığınız kullanıcı bilgilerini doğru şekilde girdiniz mi? (girmeden de files aktif oluyor.)
3. gs ve shard m. e dll ler eklendi mi? (sahrd ı kendisi sağlıyor zaten kendi shardını kullanmak istediysen enjekte etmen gerek.)
5. ducksoup db - dbo.Service tablosunda RemotePort ini içerisinde ki kendi portlarınız - BindPort fake portlarınız olacak. (herhangi bir port olabilir ama ini içindeki portlar ile aynı olmasın.)
7. sorun düzelir GM karaktere giremezseniz. gateway korumalı ise account dan _PrivilegedIP - DuckSoup dan _GMPrivilegedIP tablolarına oyuna girmek istediğiniz pc ipsini girin. (

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
Selamlar hürmetler hocalarım,
Cfglerdeki port ayarlı degil, Database taraflı bir sorunun yok, entry 2, 4 ,7 portlarını kontrol et db ile uyumlumu, en son olarak ipinput ile gateway portunu ekle clientine.
kullanıcı olarak sa kullan neet değil.
neet sysadmin yetkisine sahip, ini dosyasını yeniden oluşturdum buna göre de yeniden düzenleme yaptım. Entry 2,4,7 portları aynı şekilde konumlarına aktarıldı bindport ile remote port'u ters girmişim bunuda düzelttim. gerekli kontrolleri bu tarafta sağladım.
7. sorun düzelir GM karaktere giremezseniz. gateway korumalı ise account dan _PrivilegedIP - DuckSoup dan _GMPrivilegedIP tablolarına oyunu girmek istediğiniz pc ipsini girin. (
Ayzekk hocam, sizin belirttiğiniz info çok güzel bir yol açtı buradan ilerleyebildim açıkcası rahat bir şekilde fakat bu seferde

1750952645824.png

Bu hata ile beni karşılamaya başladı start butonu gelmiyor.

1750952757233.png

domain sorunu yaşamamak içinde bu listede ki alan adlarından birini satın aldım. ama anladığım kadarıyla server cfg ile ilgili bir sorunum var bunları kontrol sağlayacağım.

Not: CFG Ayarlarından sonrada tüm sistem aktif oldu. Değerli hocalarıma bir teşekkürü borç bilirim :)

Oyla 0
Thread owner
pc limit çalışıyormu
Hocam ben açıkcası client kaynaklı sorunlardan şu an ilerleyemiyorum. ST Filter 6.16 içerisinde sro_client.exe ile giriş denediğimde patlıyor devKit_DLL dosyasını bendekine import edince yine terminate atıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocalarım selamlar hürmetler konuyu yeniden hortlatıyorum readerlarım çalışmıyor lakin dump dosyasında filter ile ilgili bir kapanma mı var çözemedim. Filter dışı client ile açtığımda easy olarak görebiliyorum fakat filter olmadığı için oyuna erişemiyorum DevKit.dll için aldığım alan adı dahil bir çok metodu da denedim ama yine de bağlanamadım. Yardımcı olma şansınız var mıdır?

@EfsaneSro @Ayzekk

Ekli dosyalar

Oyla 0
Akşam erken gelirsem any ile bakayım bir çok sebebi olabilir. Data ve media klasörleri var onları import ettin mi? Ayrıca media da server dep içine atılacak olan textuisystem direk atılmayacak kendi textuisystem içerisine en alt a kopyala yapıştır yaparsın. Direk attıysan o da bozar.

Oyla 0
Thread owner
Akşam erken gelirsem any ile bakayım bir çok sebebi olabilir. Data ve media klasörleri var onları import ettin mi? Ayrıca media da server dep içine atılacak olan textuisystem direk atılmayacak kendi textuisystem içerisine en alt a kopyala yapıştır yaparsın. Direk attıysan o da bozar.
hem import yolu ile hem patch yolu ile denedim textuisystem içinde evet manuel olarak en alta eklemesini yaptım fakat durum bunlardan ziyade sanki Dev_Kit.dll'de ki alan adım ile ilgili gibi gözüküyor

Önemli Not: DevKit.dll olmadan patchli hali ile farklı bir sro_client.exe denediğimde kullanıcı giriş ekranı geliyor fakat filter olmadan giriş yapmış olduğum için muhtemelen recaptcha kodun hatalı girildiğini yazıyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar