vSRO Paylaşım SuperMike Guard(Oyun içi Yapılan Exploitleri Fixleme Örneğin=Unique Exploit)

33001 ve 33002 portları ayarlıydı txt.nin içinde bende onları SrNodeData dan değiştirdim 33001 33002 olarak ama
o fake port senin portlar aynı kalacak
15779
15884
srnodedate' kısmında guardı açacaksın ve senin clientin portunu sadece 33001 yapcaksın oyuna gireceksin

o fake port senin portlar aynı kalacak
15779
15884
srnodedate' kısmında guardı açacaksın ve senin clientin portunu sadece 33001 yapcaksın oyuna gireceksin
Client açıldı ama sanırım yine birşeyleri yanlış yaptım :D id pw yazıyorum dogru olmasına rağmen yanlış diyor ve 2. denememde direk dc atıyor :D

Ekran Alıntısı.PNG

Virüs algılanıyor...

Source Paylaştım Paylaşım - Vsro Guard Source
birde Themida Koruma Eklemiştim isim değiştirmesinler diye fakat sonradan source paylaşayım dedim nasılsa eski bir guard.

1588541552763.png
sourceleyi calıştıtırırken
Error 14 ; expected C:\Users\cemil\Desktop\Source\ExploitFilter.NetEngine\AsyncServer.cs 108 23 ModyGuard
böyle hatalar alıyorum

oyuna giriş yapamıyormusun zaten bu kadar olcak açılacak ekran ?

kendi ismini eklemiş bide :p
Adam emek verip yüzlerce satır kod yazmış tabi ki adını da yazacak.Başkasının emek verip yazdığı bir programın ismini değiştirip birde kendi ismini silmesinler diye koruma ekleyerek kendi adına paylaşıp nereden aldığını dahi belirtmese daha mı iyiydi ? Yoksa öyle mi yapmış ? :ROFLMAO: :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt