Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Survival Arena Client yeme sorunu Hk.
- Konuyu Başlatan satsuma123
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- survival
onuda denedim tek tek muhtemelen eksik çekiyorumisro data survival dosyalarını çek madem sorun çıkmıyorsa
Oyla
0
benim fikrim iSro pk2'lerini kullanman olcak, en mantıklısı client tarafında isronun dosyalarını kullanmak, eğer çok fazla edit yoksa geçiş yapabilirsin
ayrıca Nexima123'ün dediği gibi eventzone girdileri olabilir, hatta var içeride extra objeler mevcut aynı jangan kalesinde camp çadırı koyduğumuz base'ler gibi bu yüzden eventzonedata.txt girdilerinide eklemen gerekiyor aksi takdirde clientless alırsın ve dump dosyasındada herhangi birşey yazmıyor maalesef
ayrıca Nexima123'ün dediği gibi eventzone girdileri olabilir, hatta var içeride extra objeler mevcut aynı jangan kalesinde camp çadırı koyduğumuz base'ler gibi bu yüzden eventzonedata.txt girdilerinide eklemen gerekiyor aksi takdirde clientless alırsın ve dump dosyasındada herhangi birşey yazmıyor maalesef
Oyla
0
Discord forum sesli sohbete bekliyorum sorununu ekran açarak yada konuşarak çözebilceğimizi düşünüyorumTüm yolları izledim. Orjinal Data pk2'de sorun yaşamıyorum. clean veritabanına ait data pk2'ye paylaşılmış survival arena data'sını import ediyorum client yiyorum nasıl çözerim ?
Oyla
0
discordtan çıkmışım yanlışıkla ByMrNz Onay veririmisinDiscord forum sesli sohbete bekliyorum sorununu ekran açarak yada konuşarak çözebilceğimizi düşünüyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Çalışan veritabanlarımda bunlar mevcut değil muhtemelen Data pk2 kısmında eskilik var
bu girdileri database kısmına _RefEventZone ve ardından database kısmından kopyalayıp (ID lerden dolayı) client tarafında eventzonedata.txt dosyasına girip denermisin. TAB boşluklarına dikkat ederek
Oyla
0
discordtan çıkmışım yanlışıkla ByMrNz Onay veririmisin
Çalışan veritabanlarımda bunlar mevcut değil muhtemelen Data pk2 kısmında eskilik var
denemekten zarar gelmez sadece zaman kaybı olur oda hiç denememekten iyidir, daha önce bu sorunu yaşıyordum ama survival arena dosyalarında değil baghdad haritasında yaşamıştım.. Bu senin kullandığın dosyalar ile bende kurulum yaptım ama sadece veritabanı kısmını kullandım,isronunkini kullandığım için data ve map dosyalarına gerek duymadım.. Dediğin gibi sorun data veya map.pk2 dosyasındaki eksikten olabilir.. Eğer illa kendi data ve map dosyanı kullanmak istiyorsan isronun data map ve particles.pk2'lerinin içini çıkart ve kendininkine import et.. Tek söyleyebileceğim bu aksi takdirde sorunun kaynağını bulmak daha fazla zaman kaybı olur
Oyla
0
bsr ler tamamlanmadığı içincrash veriyordur yüksek ihtimalle ,eventzone eksik olduğu zaman dump oluşturmaz meseladiscordtan çıkmışım yanlışıkla ByMrNz Onay veririmisin
Oyla
0
İlk kurulum yaptığımda dc sorunu bendede oldu gameserver sorunsuz açılıyorsa ve dc veriyorsa oyunun içine attığımız dosyaların eksikliğinden kaynaklı oluyor data map medis princst bunları kontrol etmende fayda var
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)