Bütün noticeler otomatik olarak geliyor kayıtta olabiliyorum fakat içeriye çekmiyor bu ney ile alakalı olabilir yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim
Yapmaya çalıştığım konu Konu linki @Dorth Adlı arkadaşımızın konusu
Yok, triggerlerim %90'nı anlık uygulanıyor. Bahsi geçen konuda da o şekilde.Daha önce denediğimde restart gerekiyordu uzun süredir kullanmıyorum degismis olabilir
Her şeye baktım anlamadım gittiEventi başlat ve kayıt ol daha sonra SRO_VT_SURVIVAL..Regist_SurvivalArena tablosuna bak kayıt oldugunuz oraya yansımış mi yansimadiysa içeriye çekmez o yüzden event register prosedorunu inceleyin diyorum
Birden fazla kayıt var hepsini silin sıfırdan kayıt olun deneyin olmazsa dediğim gibi maxiguard triggerleri kapalı panelden açın
Hangilerini açmam gerekiyor acaba kusura bakma uğraştırdım senide ama atladığım bir yer varsa diyeBirden fazla kayıt var hepsini silin sıfırdan kayıt olun deneyin olmazsa dediğim gibi maxiguard triggerleri kapalı panelden açın
Hocam yapay zekayı iyi kullanırsan direkt çözersin. Mesela skill açma kapama veya noticeler için ayrı ayrı prosedür var onları birleştirebilirsin. Aldığın hataları kontrol edebilirsin. Benim çok işime yaramıştı bilgin olsun bir dene derimHangilerini açmam gerekiyor acaba kusura bakma uğraştırdım senide ama atladığım bir yer varsa diye
Hepsini aç daha sonra guarda restart at dene bakalim sorun çözülecek miHangilerini açmam gerekiyor acaba kusura bakma uğraştırdım senide ama atladığım bir yer varsa diye
Triggerler anlık aktif/deaktif edilir. Prosedürsel sorunu var.Hepsini aç daha sonra guarda restart at dene bakalim sorun çözülecek mi
Daha önce denediğimde restart gerekiyordu uzun süredir kullanmıyorum degismis olabilirTriggerler anlık aktif/deaktif edilir. Prosedürsel sorunu var.
Yok, triggerlerim %90'nı anlık uygulanıyor. Bahsi geçen konuda da o şekilde.Daha önce denediğimde restart gerekiyordu uzun süredir kullanmıyorum degismis olabilir
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.