Herkese kolay gelsin , eternity dbsinden towerdefendle ilgili proc ve tabloları aldım değişmesi gereken yerleri değiştirdim, başlangıç prosedürü sorunsuz , event başlıyor sayaç aktif kill counter aktif takımlı şekilde, fakat towerları kessek bile event bitmiyor bitiş prosedürünü çalıştırdıgımda herhangi bir ödül vs vermiyor sürekli berabere bitti duyurusu cıkıyor sorun ne olabilir ? prosedür bu beyler
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Tower Defend Sorunu! (MaxiGuard)
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- event maxiguard tower defend event
Manuel bir şekilde denedin mi sonlandırma kısmını
Ek olarak kazanan berilleme kısmını göremedim yok gibi
EXEC MaxiGuard_Features.._TowerDefend_END 0
Ek olarak kazanan berilleme kısmını göremedim yok gibi
EXEC MaxiGuard_Features.._TowerDefend_END 0
Oyla
0
_OnUniqueKill içine eklenmişti o_UniqueKilled_EDIT icinde kesildigini kontrol ettiniz mi?
IF (@UniqueCodename LIKE 'STRUCTURE_EVENT_TOWER_%') gibi
Oyla
0
Aarondan bagladiysan maxiguard user deki yeri görmüyorn olanilir aarondaki uniqe killedi maxiguard user deki proca göre ekle toweri kesince towna çekmesi lazım
Oyla
0
evet buraya ekliymiş onu düzelttim fakat kazanan takıma ödül yada kill counta ödül kısmına birşey yapamadım onun örneği varmıydı bu dbde kurcaladım ama göremedim mi acaba_OnUniqueKill içine eklenmişti o
Oyla
0
DECLARE @Count INT,evet buraya ekliymiş onu düzelttim fakat kazanan takıma ödül yada kill counta ödül kısmına birşey yapamadım onun örneği varmıydı bu dbde kurcaladım ama göremedim mi acaba
@Counter INT
SELECT TOP 1 @Count=COUNT(*) FROM @Table
SELECT @Counter=1
WHILE @Counter<=@Count
BEGIN
DECLARE @CurCharID INT,
@CharName VARCHAR(16)
SELECT TOP 1 @CurCharID=CharID,@CharName=CharName FROM @Table WHERE ID=@Counter
EXEC _AddSilk @CurCharID,100
EXEC _Action_AddHonor @CurCharID,10
EXEC _AddEternityPoint @CurCharID,30
SET @Counter+=1.
Bu kısmı kendi ödül verme sistemine göre düzeltmen lazım
Oyla
0
Sorun şu uniquekilleddeki kod bu
bu kodu oraya yerleştirsem bile toweri kesince atmıyor , TowerDefend_END bu prosedürde var şehire çekme fakat kafasına göre 2-3 dk sonra çekiyor bu neden olabilir ?
up
bu kodu oraya yerleştirsem bile toweri kesince atmıyor , TowerDefend_END bu prosedürde var şehire çekme fakat kafasına göre 2-3 dk sonra çekiyor bu neden olabilir ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
up
Oyla
0
Şehire çekme kısmını göremedim tam incelemek lazımSorun şu uniquekilleddeki kod bu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
up
Şuan başlatıp bitirip ödülleri veriyormu
Oyla
0
Şehire çekme kısmı en sonra tetiklediğimiz _TowerDefend_END prosedürünün içinde ekli ben _Scheduler tablosuna koyarsam sorunsuz çekiyor eklediğim saatte ama tower ölünce anlamsız kafasına göre tetikliyor prosedürüŞehire çekme kısmını göremedim tam incelemek lazım
Oyla
0