İyi günler datama STR - int uniqueleri ekledim normal uniquelerde mevcut fakat şuan eliteleri kaldırmak istedim gameserver crash oldu. Öncesinde ise unique elite atacağı zaman gameserver cokuyordu şuan unique ye temas etmek yetiyor
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Unique elite kaldırırken yaşanan sorun
- Konuyu Başlatan poncedeleon
- Başlangıç tarihi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eliteleri kaldırmak için yanlış bir yol izlediniz sanırım.İyi günler datama STR - int uniqueleri ekledim normal uniquelerde mevcut fakat şuan eliteleri kaldırmak istedim gameserver crash oldu. Öncesinde ise unique elite atacağı zaman gameserver cokuyordu şuan unique ye temas etmek yetiyor
Öncesinde elite atılmasını sağlayan param hatalıydı muhtemelen.
Öncelikle eski haline alın yedekle geri yükleyip. Sonrasında hangi unique elite atarken hata verdiriyor size?
Bu verdiğim kod ile titanı olan her uniquenin elitesini kaldırabilirsin.
Oyla
0
Eliteleri kaldırmak için yanlış bir yol izlediniz sanırım.
Öncesinde elite atılmasını sağlayan param hatalıydı muhtemelen.
Öncelikle eski haline alın yedekle geri yükleyip. Sonrasında hangi unique elite atarken hata verdiriyor size?
Bu verdiğim kod ile titanı olan her uniquenin elitesini kaldırabilirsin.
Restore yaptım şuan uniqlerde geçtim Str int unique klonladık her şey düzgündü daha sonra farklı bir kaç edit yaptık npc item ekleme npc item düzenleme gibi ondan sonra bir ara test ettik ve unique tam bize vuracakken oyundan attığını tespit ettik şuan hiç bir elite işlemi falan dahil değil çalışan şey birden bozuldu
Oyla
0
Yanlış skill vermiş olabilirsin. Veya paramlarda sıkıntı vardır. Böyle olaylarda uniq çıkınca kaybolma veya crash sorunu verme meydana gelebilir. Tavsiyem yedeğiniz varsa oradan çekin oynanmamış refskilleri.gamesever değil pardon, client crash oluyor. Herhangi bir mob da değil sadece uniquelerin genelinde bize tam vuracaklarken client crash oluyor.
Oyla
0
Yanlış skilleri çekmiş olduğunuzdan dolayı böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Dediğim şekilde yaparsanız sorun olmaz sadece titanları olan uniquelerin elitelerini yukarıda verdiğim query ile kaldırabilirsiniz.gamesever değil pardon, client crash oluyor. Herhangi bir mob da değil sadece uniquelerin genelinde bize tam vuracaklarken client crash oluyor.
Oyla
0
Sorun ne veritabanından ne de clientten kaynaklıymış, kullandığımız guard'ı devre dışı bırakıp oyuna direk girildiğinde böyle bir sorun yaşanmıyor. Guard ayarlarını inceliyoruz yardımlarınız için teşekkürler.
Oyla
0
Unique Target açık ise skilleffect.txt dosyasından SYSTEM_AGGRO_EFFECT satırının Service 1 ve başında // olmadığına emin olun. Açtıktan sonra da effect hatası verebilir (clientte ilgili efp dosyası yoksa) onu da eklerseniz problem çözülür.Sorun ne veritabanından ne de clientten kaynaklıymış, kullandığımız guard'ı devre dışı bırakıp oyuna direk girildiğinde böyle bir sorun yaşanmıyor. Guard ayarlarını inceliyoruz yardımlarınız için teşekkürler.
Oyla
0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)