MaxiGuard Unique Kill Honor Point (Maxiguard)

Değerli dostlar uzun bir aradan sonra tekrar paylaşımlara başlıyorum..

Konu: Unique kesen oyuncumuza honor point verdirmek. bahsi geçen prosedür maxiguard kullananlar için uyarlanmıştır.

Detay: Aşağıda vermiş olduğum Prosedürü MaxiGuard_User >> _UniqueKilled_EDIT tablosunda AS den sonra ekleyerek kullanabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
gzzzzz

Dear friends, after a long time I start sharing again..

Subject: The procedure mentioned in honor point give to our unique cutting player is adapted for those using maxiguard.

Detail: You can use the Procedure I have given below by adding MaxiGuard_User > > after AS in the _UniqueKilled_EDIT table.

*** Hidden text: quotations cannot be made. ***
thanks

Konu: Unique kesen oyuncumuza honor point verdirmek. bahsi geçen prosedür maxiguard kullananlar için uyarlanmıştır.

Detay: Aşağıda vermiş olduğum Prosedürü MaxiGuard_User >> _UniqueKilled_EDIT tablosunda AS den sonra ekleyerek kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim bu bilgi için.

thanks for shared

Selamlar,
IF @UniqueRefObjID= 'UNIQUE ID' buradaki UNIQUE ID RefObjCommon da bulunan CodeName128 mi ID mi yoksa en sonda bulunan Link mi ?

Düzenleme : RefObjCommon da ki ID kısmı imiş
birde guarddan oyun içi ayarlar > Trigger ayarları sayfasından UniqueKill_Edit i aktif etmek gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt