vSRO Paylaşım Unique'den spawn olan elite ve mobları kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .

Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
saol dostum

Selamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .

Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
tesekkurler

Teşekkürler

Greetings, @MarsEDIT already has a post on this topic in the forum. However, this query only removes mobs and elites of standard uniques like TG, URI, Lord, etc. It does not remove mobs of uniques found in the Job Cave, or other old and new uniques.

Therefore, I felt the need to start a thread and share this. Adding it as a reply might have gotten lost in the shuffle. Additionally, this query is shorter, and with a single query, we can remove all summon mobs from unique mobs.
***Hidden text: Cannot be quoted.***
thank you

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt