Eline emeğine sağlık kardo güzel paylaşım teşekkürlerARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER
DATABASE LİNK:DATABASE
CLİENT LİNK:CLİENT
DİLERSENİZ BİR KAÇ FOTODA EKLEYEBİLİRİM UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR
NOT: FORUMA ÖZEL VE YAKINDA YABANCI FORUMLARDAN DERLEDİKLERİM BİLGİLERİDE PAYLAŞACAĞIM
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 Cap VSRO 100 Cap Editli Database & Client
- Konuyu Başlatan TRBravehero2
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 100 cap ch server database edit paylaşımı vsro
tnx for shareARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER
NOT: FORUMA ÖZEL VE YAKINDA YABANCI FORUMLARDAN DERLEDİKLERİM BİLGİLERİDE PAYLAŞACAĞIM
ARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER
bunu arsiv e aldim kurayim dedim kurdum client te full versiyon indirin diyor hg sunuculara yonlendiriyor client
bunu arsiv e aldim kurayim dedim kurdum client te full versiyon indirin diyor hg sunuculara yonlendiriyor client
portları veya versiyonu kontrol edermisin
thanksARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürlerARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)