vSRO Çözüldü Vsro 140 CAP DB GM İP SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapcoast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapcoast

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba,
Arkadaşlar 140 CAP bir db kullanmayi deniyorum vps üzerinde SQL GM İP tablosu normalden farklı ip adresi convert edip sanırım hex değerleri tabloya giriliyor ama SQL hücresine veri girişi maksimum 9 karakter benim evden GM chari için girmek istediğim ip hex değeri 10 karakter bu nedenle SQL hücreye ip girişine izin vermiyor.

Bunu araştırdım biraz ama çözüm bulamadım yardım edebilecek var mı forumda

Merhaba,
Arkadaşlar 140 CAP bir db kullanmayi deniyorum vps üzerinde SQL GM İP tablosu normalden farklı ip adresi convert edip sanırım hex değerleri tabloya giriliyor ama SQL hücresine veri girişi maksimum 9 karakter benim evden GM chari için girmek istediğim ip hex değeri 10 karakter bu nedenle SQL hücreye ip girişine izin vermiyor.

Bunu araştırdım biraz ama çözüm bulamadım yardım edebilecek var mı forumda

Varolan _PrivilegedIp tablosu sil ardından bu query okut elle tek tek parça parça ekle örnek alttaki gibi
127.0.0.1 ise alttaki gibi ekle

127001127001
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Thread owner
Çok teşekkür ederim bu sorunu çözdü verdiğin kod.

15 ve 16d item alınca bu sefer char DC oluyor bu neden olabilir acaba

Oyla 0
Çok teşekkür ederim bu sorunu çözdü verdiğin kod.

15 ve 16d item alınca bu sefer char DC oluyor bu neden olabilir acaba
db ve clientte txt kayıtları eklidir ama data.pk2 de bsr bms gibi dosyalar eksikse atabilir dump oluşmuştur o dump dosyasını atarsan güncel olanı daha iyi yardımcı olabiliriz

Oyla 0
Thread owner
Adam kendisi edit yapmış birkaç farklı 15 ve 16 d item var bazıları çalışmıyor zaten eğlence amaçlı bu bize yeter teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız icin

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt