vSRO Çözüldü vSro Arabian Mob Sorunsalı (Skilleffect ve NoSpawn)

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar. Yine karşınıza yeni bir sorunla geldim :) Başta @PortalDark ve @C#MNHSHYTAIN+3 ve sizlerin sayesinde arabian moblarını ve uniqlerini ekledim. Mobları ve uniqleri test ederken 3 tane sorunla karşılaştım. Bunlardan biri mob spwanı ile ilgili diğer ikisi de skilleffect ile ilgili.

1. Sorun: Bazı moblarda /loadmonster komutu ile mob spawn etmek istediğim zaman sağ altta Cheat Key Success yazıyor ama mob spawn olmuyor. Bunları tek tek test ettim ve listeledim. Alttaki resimlerde not defterinde başında mavi nokta olmayan moblar Cheat Key Success olup da spawn olmayan moblardır.

2. Sorun: Bazı mob skillerinde sağ altta kırmızı yazı çıkıyo atak yapmıyor. Örneğin MOB_AR_BLACKROBBER_THIEF_CLONE bu mobta o skill atak yapmıyor debuff geliyor ama effect yok.

3. Sorun: Bu sorun 2. Sorunla benzer ama ondan tek farkı sağ altta kırmızı yazılar yok. MAD_GENERAL (Abshad General Force) --> Bu uniqin RefSkillde 14 tane skili mevcut hepsini tek tek denedim. 1. , 2. ve 12. skilleri hariç kalan bütün skillerde skilleffect sorunu mevcut. Yani skill atıyor damage geliyor ya da debuff atıyor ama effect görünmüyor. Sağ altta kırmızı yazılar yok ama. Sql'den efekti olmayan skilleri kapatabilirim ama 14 tane skill içinden sadece 3 tane düzgün skill atması pek istemeyeceğim bir durum. (En azından 5-6 tane skili düzgün çalışsa yeterdi bana).

Eğer fixlenmesi mümkün ise bu konuda değerli görüşlerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    183.4 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    164.8 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Görüntüsü (18).png
    Ekran Görüntüsü (18).png
    1.3 MB · Görüntüleme: 65
  • Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    1.5 MB · Görüntüleme: 62
Bazı mobların spawn olmaması muhtemelen tactics tablosuna gerekli kısımları eklemediğin içindir yani şampiyon moblarını çıkarmayı çalışıyorsun çıkmaz

İkinci olarak efek konusunda adımları düzgün yaptığın taktirde konu ile hata almazsın mutlaka bir kısımda hata vardır

Oyla 0
Thread owner
Bazı mobların spawn olmaması muhtemelen tactics tablosuna gerekli kısımları eklemediğin içindir yani şampiyon moblarını çıkarmayı çalışıyorsun çıkmaz

İkinci olarak efek konusunda adımları düzgün yaptığın taktirde konu ile hata almazsın mutlaka bir kısımda hata vardır
Slotları sonradan ekleyeceğim için o tabloları eklememiştim. O tabloları ekledikten sonra tekrar deneyeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

/worldstatus yaz
eğer 50000 ise spawn olmaz sanırım
Yazdım kral 47990-47998 falan çıkıyo

영생의 석상 소환 MSKILL_SD_EGYPTTOMB_ATTACK01 SHOT 1
verisinin sonuna..

Kod satırının en son altında Togui verileri olmalı > //잊혀진 세계
Reis, bu grubu senin dediğin gibi yaptığım zaman client crash veriyor hiç açılmıyor. Ben bu grubu

MOB_JUPITER_BAAL MOB_JUPITER_BAAL 8 none none none none none 0,10,-8 hit_2_redblood none 0 0

Bu kısmın altına yapıştırdım. Generalde yine efect sorunu var :/

Valla hocam denemediğim şey kalmadı skilleffect konusunda, yapamadım maalesef. Slotları eklemeye çalışayım bari. Ona en son bakarım artık. Hayır şöyle 5-6 skili düzgün çalışsa hiçbişey yapmayacam onlarla idare ederim de sadece 3 tanesi düzgün çalışınca böyle içimde bir burukluk oluyor :)

Oyla 0
Thread owner
Demekki neymiş sorun eklediğin koddaymış , farklı x serverlerin kodlarını dene tüm bileşenleri yenile zamanında bu zahmeti hepimiz çektik bunlar sadece senin için bir tecrübedir.
Aynen reis öyle yapmaya çalışıcam artık. Şu slotları bi ekliyim de sadece o uniq için araştırma yapcam. Venefica mıydı neydi onun da bir tane skilinde kırmızı yazılar geliyordu ama önemli değil o kadar. General'i fixlesem ilk etapta yeter benim için.

@Thor Reis, dediğin gibi oldu. Hepsini kontrol edemedim ama slotları eklediğimde konsolda çıkmayan moblardan bazıları slotlara gelmiş.

Oyla 0
Please run dbtomedia to check if the items in textdata are correct. If the id is duplicated, it will appear as in the image, but the monster will not appear.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt