vSRO Çözüldü vSro Character Select Screen Karakter Sayısı

WickedWitch

.
Aktiflik: 6%
250 mesaj
Thread owner
S.a arkadaşlar buradaki imleçlerin sayısıyla oynamak istiyorum biraz uğraştım tek kafama takılan yer burası zaten yapamadım bir kaç bilgi edindim fikri olan varmı diye konu acmak istedim.
Oncelikle china ve europe female male karakterlerden her birinin 12 adet karakteri var;
Burada media.pk2 içerisinde resinfo klasorunde bu tarz .txtler buldum ve bunları mesela 11 yaptıgım zaman piyonu tıkladıgımda crash alıyorum.
sanırım hem buradan hem sro_client.exe den ayarlamam gerekli,
ekstra olarak 2 3 saattir ollydbg ve cheatengineyle doğru yerini bulmaya çalışıyorum her türlü fikire acıgım deneme yanılma yontemıyle bulmaya calısıyorum.
Adsız.png

1.png

Adsız.png

Adsız.png

Thread owner
oo dostum hosgeldin ben WickedWitch :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ben Shakedown, kardeşim eğer yapmak istediğin şey benim serverımdaki birebir durumsa eğer olybdg veya assembly'e dair hiç birşey yok hiç oraları kurcalama kafanı karıştırma :)
valla denemedigim yöntem kalmadı artık öyle söyleyim kesin çok basit bir yerdedir :D

oo dostum hosgeldin ben WickedWitch :)

valla denemedigim yöntem kalmadı artık öyle söyleyim kesin çok basit bir yerdedir :D
ben sadece ordaki butonla yana kayıyorya 3 kere basmasını istiyorum yani karakter sayısını 3 e düşürmek istiyorum digerleri siline bilir

Oyla 0
Thread owner
dostum konuda yardımcı olan arkadas paylasmamamı rica etti bende söz verdim basit birşey aslında

Oyla 0
Database yada client hangisinde işlem yapıyorsun onu söylesende olur en azından seçenek eliyim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt