vSRO Çözüldü vSro Character Select Screen Karakter Sayısı

WickedWitch

.
Aktiflik: 6%
250 mesaj
Katılım
17 Ağu 2019
Mesajlar
465
Çözümler
2
Tepkime puanı
126
Puan
43
Yaş
29
Konum
Türkiye
Thread owner
S.a arkadaşlar buradaki imleçlerin sayısıyla oynamak istiyorum biraz uğraştım tek kafama takılan yer burası zaten yapamadım bir kaç bilgi edindim fikri olan varmı diye konu acmak istedim.
Oncelikle china ve europe female male karakterlerden her birinin 12 adet karakteri var;
Burada media.pk2 içerisinde resinfo klasorunde bu tarz .txtler buldum ve bunları mesela 11 yaptıgım zaman piyonu tıkladıgımda crash alıyorum.
sanırım hem buradan hem sro_client.exe den ayarlamam gerekli,
ekstra olarak 2 3 saattir ollydbg ve cheatengineyle doğru yerini bulmaya çalışıyorum her türlü fikire acıgım deneme yanılma yontemıyle bulmaya calısıyorum.
Adsız.png

1.png

Adsız.png

Adsız.png
 
1596808129418.png


İşlem sadece orada bitmiyor gibi bakabilirsin görsele her charın buildi cinsi satır satır yazılı clientte crash yemen çok normal
 

Ekli dosyalar

  • 1596808101924.png
    1596808101924.png
    170.6 KB · Görüntüleme: 46
Oyla 0
Thread owner
florian0 yardımcı oldu buraya kadar bakalım deavmı gelecekmi :D

X2.png
X1.png

we also now know the address of the control. from the rtti formation we know the base is CIFWnd and from the joymax runtime class thingy we know the total size is 972 bytes. putting this information together in reclass leaves a small amout of memory over to check for the values.
(and yes, changing it there works, but thats only temporary. we need to figure out where the value came from)
 
Oyla 0
Thread owner
ben pazartesi şehir dışına cıkıcam 10 15 gün yokum laptopu götürücem zamanım olursa orda devam ederim
 
Oyla 0
Thread owner
pek yardım edebilecek cıkacagını sanmıyorm ben ne zaman konu acsam kimse cevap vermiyor :D
 
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt