BeneficialYes, I am aware that many people have this problem. I searched for this fix a lot but all I found were problematic, so I decided to fix it myself and share it. All you have to do is patch the file to map.pk2. I tried it on the current ISRO map.pk2 and I did not see any problems. If you see any problems and report them, I will fix them too.
Note: Please remember that Map.pk2 works with Data.pk2. I used ISRO's current data.pk2 in my experiments.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım VSRO | Christmas Fix
teşekkürlerEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
Not: Map.pk2 nin Data.pk2 ile birlikte çalıştığını unutmayınız. Ben denemelerimde ISRO nun güncel data.pk2'sinı kullandım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkurlerEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
Not: Map.pk2 nin Data.pk2 ile birlikte çalıştığını unutmayınız. Ben denemelerimde ISRO nun güncel data.pk2'sinı kullandım.
teşekürlerEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
good manEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
goodEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
mnEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
need filesEvet bu dertten muzdarip çok kişinin olduğunun farkındayım. Çok aradım bu fix'i ama bulduklarımın hepsi sorunlu idi, bende kendim fixleyip paylaşmaya karar verdim. Dosyayı map.pk2 ye patchlemeniz yeterlidir. Denemeyi güncel ISRO map.pk2'sinin üzerinde yaptım ve sorun görmedim. Sorun görüp bildirirseniz onları da fixleyeyim.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)