vSRO Paylaşım VSRO | Clean Database [Fixli] NO-XTRAP Files

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gönderdiğim query ile düz itemler full üzerinde başlar ama sadece 1 lv itemler. İstediğin tam olarak neydi onu tam anlamıyla bir açıklarsan gerekirse bir prosedür hazırlarım. :)
istediğim başlangıçta sun +12 itemler giyili olarak başlasın her builde özel çin avrupa bowcusu wizardi kendine göre giysin tüm giysileri yüzükleri falan

sonra birde oto ekipman istiyorum sorunsuz level atladıkça üzerimdekiler değişsin misal 8 lvl oldum ışınlanınca 8 lvl ful set sun +12 %100 fb olsun

16 oldum aynı şekilde 90 oldum aynı şekilde değişsin

Thread owner
istediğim başlangıçta sun +12 itemler giyili olarak başlasın her builde özel çin avrupa bowcusu wizardi kendine göre giysin tüm giysileri yüzükleri falan

sonra birde oto ekipman istiyorum sorunsuz level atladıkça üzerimdekiler değişsin misal 8 lvl oldum ışınlanınca 8 lvl ful set sun +12 %100 fb olsun

16 oldum aynı şekilde 90 oldum aynı şekilde değişsin
Prosedüre bakacağım. :)

uzun zamandır inigilizce txt leri arıyordum kulanmak istedim ama txtleri cliente import ettiğimde Görseldeki gibi oluyor hiç bir yazı kalmıyor nedeni ne olabilir

Benim amacım server_dep kısmındaki textleri ingilizce yapmak onun için dedim zaten clean cliente xtrapsız engliz sro_client atıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt