vSRO Paylaşım Vsro El Değmemiş Clean Database

Vsro dosyaları bildiğimiz üzere 2011 yılında paylaşıldı. O zamandan bu yana araştırdığım tüm linkler ölüydü ve en sonunda sağlam bir link bulabildim. Tam hatırlamıyorum ama jupiter ekli değildi yada aktif değildi o zamanlar ama bu databaseye baktığımda jupiter ekli ama aktif edilmemişti.

En baştan başlamak isteyenler için paylaşıyorum.

NOT: Sanırım sql server 2005 uyumlu olduğu için ben sql 2014'de açamadım. Ama sql 2008 r2 kurup denedim açıldı.

Teşekkürler

As we know, the vsro files were shared in 2011. Since then, all the links I've searched have been dead, and I finally found a reliable one. I don't remember exactly, but Jupiter wasn't attached or active at the time, but when I looked at this database, Jupiter was attached but not activated.

I'm sharing it for those who want to start from the beginning.

NOTE: I think I couldn't open it in SQL 2014 because it was compatible with SQL Server 2005. But I tried installing SQL 2008 R2 and it opened.

thnxxxxxxx

Vsro dosyaları bildiğimiz üzere 2011 yılında paylaşıldı. O zamandan bu yana araştırdığım tüm linkler ölüydü ve en sonunda sağlam bir link bulabildim. Tam hatırlamıyorum ama jupiter ekli değildi yada aktif değildi o zamanlar ama bu databaseye baktığımda jupiter ekli ama aktif edilmemişti.

En baştan başlamak isteyenler için paylaşıyorum.

NOT: Sanırım sql server 2005 uyumlu olduğu için ben sql 2014'de açamadım. Ama sql 2008 r2 kurup denedim açıldı.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt