Şuanda elimde maxiguard lisansı vs yok yarın gün içerisinde müsait oldugumda baglanıp sizin bilgisayara bakarız.@SaltanatNaibi Hocam prosedür ü maxiguard için çeviremedim yardımcı olabilir misiniz Maxiguard daki karşılığını ayarlayamadım
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip | K-GUARDEDGE - MaxiGuard - vSROPLUS
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: VirüsTotal:
NOT : Prosedürlerdeki SELECT JID FROM SRO_VT_ACCOUNT.dbo.SK_PackageItemSaleLog WHERE PackageItemID IN (1797,1798,1799,1800,1801,1802)) Bu kısımda ben PackageItemSaleLog Tablosunda yok ise CharID 'nin içerisinde ona göre işlem yaptırdım siz bu kısımları kaldırabilirsiniz
NOT : Skilldata35000.enc Param kısımlarını Databaseden degiştirmeyiniz Media kısmından
0 0 3 1851946342 26738 0 10
Skill Süresiz Olucak Şekilde Yapınız .
NOT Güncelleme : İndexleme yaparak daha performanslı hale getirebilirsiniz aşagıya bir örnek bırakıyorum
NOT Güncelleme : Oyundaki Harcanan Silk Miktarına Göre Buff'lar Verilmektedir NPC'deki Silk İtemleride Dahil
İndexli şekilde Prosedür Yeni ( New )
Gece 00:00 Ve Öglen 12:00 de Otomatik Olarak Tetiklemek
Guard Veya Extra Bir Tool Kullanmadan
NOT : Sistem Harcanan Silk Miktarına Göre Buff Ve İcon Vermektedir .
SRO_VT_SHARD > dbo._RefSkill Tablosu
SRO_VT_SHARD > dbo._RefSkillGroup
Media Kısımları
skilldata35000.txt
skilldata35000.enc
Skilleffect.txt
textdata_equip&skill.txt
SRO_VT_LOG Database'sinde Tablomuzu Önce Oluşturalım
Prosedür 1.Versiyon
Prosedür 2.Versiyon
Prosedür 3.Versiyon
Prosedür 4.Versiyon
Prosedür 5.Versiyon
Add after SRO_VT_LOG >_AddLogChar AS
Run it as Trigger with KovboiTools and update it at certain times
nice release
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal:
NOT : Prosedürlerdeki SELECT JID FROM SRO_VT_ACCOUNT.dbo.SK_PackageItemSaleLog WHERE PackageItemID IN (1797,1798,1799,1800,1801,1802)) Bu kısımda ben PackageItemSaleLog Tablosunda yok ise CharID 'nin içerisinde ona göre işlem yaptırdım siz bu kısımları kaldırabilirsiniz
NOT : Skilldata35000.enc Param kısımlarını Databaseden degiştirmeyiniz Media kısmından
NOT Güncelleme : İndexleme yaparak daha performanslı hale getirebilirsiniz aşagıya bir örnek bırakıyorum
NOT Güncelleme : Oyundaki Harcanan Silk Miktarına Göre Buff'lar Verilmektedir NPC'deki Silk İtemleride Dahil
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ****** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
good man
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ****** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)