teşekkürler
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip | K-GUARDEDGE - MaxiGuard - vSROPLUS
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal:
NOT : Prosedürlerdeki SELECT JID FROM SRO_VT_ACCOUNT.dbo.SK_PackageItemSaleLog WHERE PackageItemID IN (1797,1798,1799,1800,1801,1802)) Bu kısımda ben PackageItemSaleLog Tablosunda yok ise CharID 'nin içerisinde ona göre işlem yaptırdım siz bu kısımları kaldırabilirsiniz
NOT : Skilldata35000.enc Param kısımlarını Databaseden degiştirmeyiniz Media kısmından
0 0 3 1851946342 26738 0 10
Skill Süresiz Olucak Şekilde Yapınız .
NOT Güncelleme : İndexleme yaparak daha performanslı hale getirebilirsiniz aşagıya bir örnek bırakıyorum
NOT Güncelleme : Oyundaki Harcanan Silk Miktarına Göre Buff'lar Verilmektedir NPC'deki Silk İtemleride Dahil
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ****** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal:
NOT : Prosedürlerdeki SELECT JID FROM SRO_VT_ACCOUNT.dbo.SK_PackageItemSaleLog WHERE PackageItemID IN (1797,1798,1799,1800,1801,1802)) Bu kısımda ben PackageItemSaleLog Tablosunda yok ise CharID 'nin içerisinde ona göre işlem yaptırdım siz bu kısımları kaldırabilirsiniz
NOT : Skilldata35000.enc Param kısımlarını Databaseden degiştirmeyiniz Media kısmından
NOT Güncelleme : İndexleme yaparak daha performanslı hale getirebilirsiniz aşagıya bir örnek bırakıyorum
NOT Güncelleme : Oyundaki Harcanan Silk Miktarına Göre Buff'lar Verilmektedir NPC'deki Silk İtemleride Dahil
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ****** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
muitoooo obrigadooo
Sharing Name:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Shared Content: Procedure, File, Template, Query, etc. Download: ***Hidden text: Cannot be quoted.*** VirusTotal:
NOTE: In the procedures, the `SELECT JID FROM SRO_VT_ACCOUNT.dbo.SK_PackageItemSaleLog WHERE PackageItemID IN (1797,1798,1799,1800,1801,1802))` part is where I performed the operation based on the CharID if it doesn't exist in the PackageItemSaleLog table. You can remove this part if you wish.
NOTE: Do not change the Skilldata35000.enc Param sections from the Database; change them from the Media section.
Make sure the skill is permanent.
NOTE/Update: You can improve performance by adding indexing; I'm leaving an example below.
NOTE Update: Buffs are awarded based on the amount of Silk spent in the game, including Silk items from NPCs.
***Hidden text: Cannot be quoted.***
Paylaşım Adı:
vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Hidden text: cannot be quoted. *** VirüsTotal:
*** Hidden text: cannot be quoted. ****** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks