Yeni başlayanlar için Vsro-İsro Uyumlu Bütün Entegrelerin Olduğu Panel Part1

Thread owner
Videoyu discordun video kismina paylaştım şimdi

1753608971417.png

ödeme yöntemi maxicard test ettim yaptım çalıştı harika :D

Thread owner
evet hepsi sorunsuz çalışıyor aktif olarak 4 sw de bu panelle kullanan aktif sunucular mevcut bu panel reklam olur diye sunucu adını veremiyorum mevcut çok yoğun aktif 3 sunucuda bu panel kullanan admin paneliden sadece tema alıp yada kendi giydirip dönüştürüyor videoda 2 bölümünü ekliyorm gamgam ile salior temayı

C:\laragon\www\isro-cms\app\Helpers bölümünde ekstra rank eklemek ve coğaltmak

1753610271895.png

1753620584229.png
sabahtan beri uğraştım biraz kafama göre biraz düzenledim şimdilik yeterli :D

Öncelikle tüm entegrasyonları içeren panelin kurulumunu sağlayan @mixawy'e teşekkür etmek istiyoruz.
@mixawy tarafından geliştirilen ve içerisinde MaxiCard, Hipo , HipoPay , Payment ve daha birçok ödeme sistemini barındıran hosting panelinin kurulum videosunu hazırladım (Bölüm 1). Akıllı telefonunuzdan erişebileceğiniz ödeme sistemleri (Bölüm 1).

Bu panel, @mixawy tarafından Discord sunucusunda paylaşılan ve birçok sunucu sahibi tarafından aktif olarak kullanılan bir sistemdir. Bu panel, önemli bir çaba gerektirir ve ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Panelin geliri tamamen arka uç tasarımlarından elde ediliyor, dolayısıyla çekirdek mimarisinin tamamen ücretsiz ve açık bir şekilde desteklenmesi gerekiyor.

Kurulum videosunun ikinci kısmında (Bölüm 2) Cloudflare üzerinden domainin bağlanması, güvenlik ayarları ve panelin özel olarak nasıl sıralandığı ekleniyor.

Bu değerli çalışmanın daha fazla kişi tarafından temsil edilmesini istedim. Desteklemek isterseniz, @mixawy'ın Discord sunucusuna katılarak veya projeyi paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

1753585725855.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

eline saglik, deniycem umarim yapabilirim :)

Thread owner
Güncellendi cloudfire bağlama eklendi rank işlemleri ile ilgili ve diğer türlü video gelecek

Thread owner
İki türlüde olur
Yani 80 → yönlendirme, 443 → güvenlik sağlar.
İkisi birlikte olunca hem herkes erişir, bazen yönlendirme sorunlu bazı cihazlarda bağlantı gerceklesmiyordu diye hatırlıyorum bide ondan iki turlude olur kisaca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt