vSRO Çözüldü vSRO JTGUARD HAKKINDA

Memati

.
.
Aktiflik: 18%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba dostlar, JTGuardı kurdum ettim çalıştırdım fakat karaktere girmeye çalışınca crash vermektedir. Yardımcı olabilcek varmıdır. Bu dosyaları başarılı bi şekilde çalıştırabilen varmıdır.

Teşekkürlerimi sunarım.

Çözüm
DB Client değişmeme rağmen hala loading kısmında crash alıyorum. Kullandıgım db client uyumludur. Acaba Mevcut guard dll sinde ip lisans falan mı var.

Sorun çözülmüştür.

ÇÖZÜM: RAR içersindeki Devkit dosyaları arasında build edilmiş VenomKit.dll bulunmaktadır. Onu kullandığınız takdirde başarılı giriş yapabilirsiniz.

SRO[2026-02-08 16-18-56]_53.jpg
Merhaba dostlar, JTGuardı kurdum ettim çalıştırdım fakat karaktere girmeye çalışınca crash vermektedir. Yardımcı olabilcek varmıdır. Bu dosyaları başarılı bi şekilde çalıştırabilen varmıdır.

Teşekkürlerimi sunarım.
Merhaba,

JTGuard kurulumundan sonra karaktere girerken crash yaşanıyorsa sorun client uyumsuzluğundan kaynaklanır.

Çözüm:

- JTGuard ile uyumlu ve orijinal client.exe kullanılmalıdır.
- Client klasöründeki tüm ekstra DLL dosyaları kaldırılmalıdır
(fps unlock, bot koruma, effect vb.).
- Custom loader / launcher kullanılmamalı, client direkt JTGuard launcher üzerinden açılmalıdır.
- CRC / dosya kontrolü açıksa client ve Media.pk2 tamamen orijinal olmalıdır.
Gerekirse test için CRC kapatılabilir.
- Client klasörü temiz olmalı, eski guard veya bot kalıntıları bulunmamalıdır.

Bu adımlar uygulandığında character select aşamasındaki crash sorunu giderilir.

Oyla 0
Thread owner
DB Client değişmeme rağmen hala loading kısmında crash alıyorum. Kullandıgım db client uyumludur. Acaba Mevcut guard dll sinde ip lisans falan mı var.

Sorun çözülmüştür.

ÇÖZÜM: RAR içersindeki Devkit dosyaları arasında build edilmiş VenomKit.dll bulunmaktadır. Onu kullandığınız takdirde başarılı giriş yapabilirsiniz.

Oyla 0
Çözüm

Sorun çözülmüştür.

guard herhangi bir sorun varmı inceleyip söyler misin

Oyla 0
Thread owner
@Furious Sorunlar var Macro kısmında Auto Hunting aktif ettiğinde de direk crash alıyorsun. Bu sorunları tespit edebildim. Buna nazaran event db si eksik eventlerde çalışmıyor büyük ihtimalle.

Oyla 0
@Memati

Gönderdiğiniz filtreyle ilgili bir çökme sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Giriş yaptığımda istemcim kapanıyor.

filtre bağlantısı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt