Merhaba arkadaşlar Jupıter temple aktif içeri giriş yapılıyor constant ışınlanma yeri ve rev çalışıyor problem yok mob kesiliyor kendime göre uyarladım mobları 100 e çektim hp attacklar droplar vs hepsini ayarladım giriş seviyesini 100e çektim orada da problem yok . Ama 2. Temple portal yerinden Odalara ışınlanınca 111 - den 118 e kadar hepsine giriş yapa biliyorum partili solo onların lvl larınıda kendime göre yaptım 100e çektim orda da sıkıntı yok içeride moblar gözüküyor kapıda Beyaz duvar gate kapalı hiç bir şekilde açılmıyor tabloya baktım 3 kişi giriş gözüküyor partili her odanın başlangıç limiti 3 char sokuyorum 3 charda içeri giriş yapıyoruz ama o Beyaz duvar genede açılmıyor . Deneme yanılma yöntemi ille başka DB den baktım karşılaştırdım onlara göre Service leri 0 - 1 yaptım değiştirdim düzelttim fakat kapılar açılmıyor SMC değiştim 120 cap jupıteri açık olup kullanılan uyumlu SMC dbleri denedim ama genede kapılar beyaz kalıyor. Diyeceksiniz ki 100e çektin giriş seviyelerini moobları vs , orada bir yanlışlık vardır çakışıyordur vs ama orjinal hali de böyle Bir önerisi olan varmıdır acaba gözümden kaçırdığım ve ya bilmediğim bir noktası mı var. Teşekkürler şimdiden
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro Jupiter Temple Room girişleri Gate Beyaz kapı sonrası yok
- Konuyu Başlatan norala
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- jupiter temple vsro vsrogate
Her foruma açtım konuyu kimse bir öneri de bile bulunmadı , Konu hala güncel , Region tablosunu 0dan kurdum çalışan bir DBnin regionu yeni kurduğum Region tablosuna aktardım oyunu açıp içeri farklı clientden girdim media.pk2 ye db den çıkan txt leri oraya import ettim kapıda beyaz duvar yoktu ama sanki işlevi yok gibiydi mob yoktu sanki event sistemi çalışmıyor gibi boş duruyodu o şekilde de olmadı. Bulunan forumlarda paylaşılan çoğu db deki temiz fixli ibarenin çoğu yanlış belirtilmiş. eksik procedure tabloları eklemekten yanlış yazım hatalarını düzeltmekten gına geldi. ''fixledim'' denilen çoğu şeyleri bozuk çalışmıyor onları da düzeltiyorum problem yok ama herkes kopyala yapıştır yapmaktan vaz geçse doğru olanı yazsa böyle olmayacak . Herneyse amacım ukala olmak değil canımı sıktı bu durum en eski 188 dosyaları kurdum ama maalesef temiz değiller kurcalanmış bi tabloları 2 kez açılmış düzelticem diye yanlış yazım hataları vs vs vs . Çözüm bulunmuyor ise konuya yetkili arkadaşlar kaldıra bilir konuyu. SaygılarKonu hakkında herhangi bir fikri olan var mıdır?
Oyla
0
@Conqueror @Senua @Sieger herhangi bir bilginiz var mi? Benim pek bir fikrim yok arkadasin sorunuyla alakali
Oyla
0
Hocam bende Ankara ya gidiyorum suan yoksa konunuzu elimden geldigince guncel tutarim merak etmeyin.
Oyla
0
Jupiter üzerinde çalışmadım detaylı fikrim yok henüz@Conqueror @Senua @Sieger herhangi bir bilginiz var mi? Benim pek bir fikrim yok arkadasin sorunuyla alakali
Oyla
0
görüntü atarmısın hangi kapı oldugunu anlamadımMerhaba arkadaşlar Jupıter temple aktif içeri giriş yapılıyor constant ışınlanma yeri ve rev çalışıyor problem yok mob kesiliyor kendime göre uyarladım mobları 100 e çektim hp attacklar droplar vs hepsini ayarladım giriş seviyesini 100e çektim orada da problem yok . Ama 2. Temple portal yerinden Odalara ışınlanınca 111 - den 118 e kadar hepsine giriş yapa biliyorum partili solo onların lvl larınıda kendime göre yaptım 100e çektim orda da sıkıntı yok içeride moblar gözüküyor kapıda Beyaz duvar gate kapalı hiç bir şekilde açılmıyor tabloya baktım 3 kişi giriş gözüküyor partili her odanın başlangıç limiti 3 char sokuyorum 3 charda içeri giriş yapıyoruz ama o Beyaz duvar genede açılmıyor . Deneme yanılma yöntemi ille başka DB den baktım karşılaştırdım onlara göre Service leri 0 - 1 yaptım değiştirdim düzelttim fakat kapılar açılmıyor SMC değiştim 120 cap jupıteri açık olup kullanılan uyumlu SMC dbleri denedim ama genede kapılar beyaz kalıyor. Diyeceksiniz ki 100e çektin giriş seviyelerini moobları vs , orada bir yanlışlık vardır çakışıyordur vs ama orjinal hali de böyle Bir önerisi olan varmıdır acaba gözümden kaçırdığım ve ya bilmediğim bir noktası mı var. Teşekkürler şimdiden
Oyla
0
Merhaba arkadaşlar Jupıter temple aktif içeri giriş yapılıyor constant ışınlanma yeri ve rev çalışıyor problem yok mob kesiliyor kendime göre uyarladım mobları 100 e çektim hp attacklar droplar vs hepsini ayarladım giriş seviyesini 100e çektim orada da problem yok . Ama 2. Temple portal yerinden Odalara ışınlanınca 111 - den 118 e kadar hepsine giriş yapa biliyorum partili solo onların lvl larınıda kendime göre yaptım 100e çektim orda da sıkıntı yok içeride moblar gözüküyor kapıda Beyaz duvar gate kapalı hiç bir şekilde açılmıyor tabloya baktım 3 kişi giriş gözüküyor partili her odanın başlangıç limiti 3 char sokuyorum 3 charda içeri giriş yapıyoruz ama o Beyaz duvar genede açılmıyor . Deneme yanılma yöntemi ille başka DB den baktım karşılaştırdım onlara göre Service leri 0 - 1 yaptım değiştirdim düzelttim fakat kapılar açılmıyor SMC değiştim 120 cap jupıteri açık olup kullanılan uyumlu SMC dbleri denedim ama genede kapılar beyaz kalıyor. Diyeceksiniz ki 100e çektin giriş seviyelerini moobları vs , orada bir yanlışlık vardır çakışıyordur vs ama orjinal hali de böyle Bir önerisi olan varmıdır acaba gözümden kaçırdığım ve ya bilmediğim bir noktası mı var. Teşekkürler şimdiden
Refeventzone ve refeventzonedata Jupiter_gate olanlarin service 0 yap
Oyla
0
Tercüme edebilecek var mı?
Oyla
0
Yok kardeş olmuyor maalesefRefeventzone ve refeventzonedata Jupiter_gate olanlarin service 0 yap
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Neyini anlamadın kardeş hayırdır ap açık anlattım ?Tercüme edebilecek var mı?![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ya arkadaş ben anlamıyorum şurada insan gibi saygılı bir şekilde konu açıyoruz millet dalgaya geliyor nedir bu kasıntı, çözümün var ise gel buyur kardeş başımın üstünde yerin var yoksa çözümün bile eyvallah ta nedir bu alaycı konuşmalar ? tercüme edebilecek var mı ne demek
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 4 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 4)