vSRO Çözüldü vsro karakter görüntüsünü değiştirme, görünmez dress nasıl yapılır

kilicarslanoguzhan

.
1 Mesaj Şovalye
Thread owner
Oynadığım private serverde giydiğim dress görüntüsünden sıkıldım. Dress giysem bile karakterin garment setini görmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim. Görünmez dress gibi düşünebiliriz. Yardımcı olabilecek var mı ?

item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr bu kısmı sil bunun yerine xxx yap
yada anydesk ver 2 dakika uyumadan yapım çıkayım

Oyla 0
item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr kırmızı yazıyı sil yerine xxx yaz sonra kaydet pk2 import ile yerleştir

Oyla 0
Dostum çok basit, sunucu sahibi sanmış seni başka arkadaşlar ama sanırım oyuncusun.

1. Kullandığın dress'in adını textdata_object.txt içerisinde ara.
2. Kodunu kopyala (başında SN_ olmadan).
3. itemdata_xxxxx.txt içerisinde konu ara. (5000-45000 arasında ki .txt'lerde topla arama yap.)
4. Kodu bulduktan sonra son satıra ilerle.
5. Son satırda dress'in .bsr kodu yazacak onu tamamen seç. (item\avatar\...bsr şeklinde.)
6. Uzantıyı tamamen seçtikten sonra 3 adet x yaz. (xxx şeklinde)
7. Kaydet ve media'na import et.

Bu dress'i giyenlerin üzerinde ve sende hiç bir şekilde gözükmeyecek, clientless vb. sorunlar yaşamayacaksın.

Oyla 0
Thread owner
Dostum çok basit, sunucu sahibi sanmış seni başka arkadaşlar ama sanırım oyuncusun.

1. Kullandığın dress'in adını textdata_object.txt içerisinde ara.
2. Kodunu kopyala (başında SN_ olmadan).
3. itemdata_xxxxx.txt içerisinde konu ara. (5000-45000 arasında ki .txt'lerde topla arama yap.)
4. Kodu bulduktan sonra son satıra ilerle.
5. Son satırda dress'in .bsr kodu yazacak onu tamamen seç. (item\avatar\...bsr şeklinde.)
6. Uzantıyı tamamen seçtikten sonra 3 adet x yaz. (xxx şeklinde)
7. Kaydet ve media'na import et.

Bu dress'i giyenlerin üzerinde ve sende hiç bir şekilde gözükmeyecek, clientless vb. sorunlar yaşamayacaksın.
@Sieger @MMTD @InFlames xxx yöntemini denedim client crush oluyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr kırmızı yazıyı sil yerine xxx yaz sonra kaydet pk2 import ile yerleştir
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
'' item\Avatar\avatar_m_eu_wedding.bsr '' bunu silip xxx yazıp, import yapıyorum ama client crush oluyor.

Oyla 0

Kod:
'' item\Avatar\avatar_m_eu_wedding.bsr '' bunu silip xxx yazıp, import yapıyorum ama client crush oluyor.
Crash yemen normal akşam müsait zamanda görünmez dressi paylaşayım hatırlat bana şimdi dışarı çıkıyorum

Kod:
Mtrl klasöründe resmi var arka planı silmen gerekiyor photoshop yardımıyla ama bu yaptığın sadece sende görünmeyecektir karşı player de aktif olarak görünecektir.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt