vSRO Çözüldü VSRO kurulumda customcertificationserver kısmında sorun yaşıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crno1127
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crno1127

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhabalar. Vsro server kurulum videosunu izleyerek adım adım ilerledim fakat cerdmodule kısmına geldiğimde Customsertificationserver kısmına tıkladığımda bu hatayı alıyorum, açıldıktan 1-2 saniye sonra kapanıyor. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Certmodule_Hata.jpg
    Certmodule_Hata.jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Arkadaşlar, genel olarak kurulumda yaptığınız hatalar şunlardır:
Birden fazla SQL Server kuruyorsunuz. Hata aldığınızda bir tane daha kurmak bir çözüm sağlamaz. Araştırın, çözümünü bulun ve öyle devam edin.
IP, SQLID, SQLPW girdilerini unutuyorsunuz. Hata aldığınızda gerekirse bir hafta oturup tek tek girdileri kontrol edin.
IIS ayarlarını yanlış yapıyor, gereken ayarları hatalı uyguluyorsunuz.
Bu işlere az çok uğraş vereceksiniz; araştırmacı olun, yoksa bu iş olmaz.
Arkadaşın sorunu komple sıfır kurulum ile çözüldü.
Merhabalar. Vsro server kurulum videosunu izleyerek adım adım ilerledim fakat cerdmodule kısmına geldiğimde Customsertificationserver kısmına tıkladığımda bu hatayı alıyorum, açıldıktan 1-2 saniye sonra kapanıyor. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

Oyla 0
Cert ayarlarınızı yaptınız mı?

1760616171142.png

Eğer ki yaptıysanız compile ettiniz mi?

Oyla 0
Thread owner
Cert ayarlarınızı yaptınız mı?

1760616171142.png

Eğer ki yaptıysanız compile ettiniz mi?
srPatcher1.0.6 kullanarak Files dosyasındaki modülleri teker teker yaptım. Daha sonra certmodule dosyasına girdim ve 1 compile yaptım, enter'la kapandı ve daha sonra 2 customsertificationserver a tıkladım. Tıklayınca pencere açılıyor ve o uyarıyı veriyor, 1-2 saniye pencere kapanıyor.

Oyla 0
srPatcher1.0.6 kullanarak Files dosyasındaki modülleri teker teker yaptım. Daha sonra certmodule dosyasına girdim ve 1 compile yaptım, enter'la kapandı ve daha sonra 2 customsertificationserver a tıkladım. Tıklayınca pencere açılıyor ve o uyarıyı veriyor, 1-2 saniye pencere kapanıyor.
[`Daha sonra certmodule dosyasına girdim ve 1 compile yaptım`] burada compile etmeden önce "ini" dosyası bulunmakta onu düzenlediniz mi?

Oyla 0
Thread owner
Videoyu takip ederek adım adım yaptım, ini dosyası mevcut fakat ini dosyasıyla ilgili herhangi bir adım yoktu. Ne yapmam gerekiyor? Yönlendirirseniz yapabilirim.

Oyla 0
srShard.ini içerisinde SQL bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekmektedir.
srNodeType.ini içerisinde ip adresinizi değiştirmeniz gerekmektedir.
srGlobalService.ini içerisinde SQL bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekmektedir.

Örnek : srGlobalService.ini içerisinde "query=DRIVER={SQL Server};SERVER=.\;DSN=SRO_VT_ACCOUNT;UID=vsroorg;PWD=vsroorg;DATABASE=SRO_VT_ACCOUNT"

burada UID ve PWD ile belirtilen yerlere kendi SQL id ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Bütün işlemleri yaptıktan sonra compile etmeniz lazım en sonda.

Oyla 0
Thread owner
srShard.ini içerisinde SQL bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekmektedir.
srNodeType.ini içerisinde ip adresinizi değiştirmeniz gerekmektedir.
srGlobalService.ini içerisinde SQL bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekmektedir.

Örnek : srGlobalService.ini içerisinde "query=DRIVER={SQL Server};SERVER=.\;DSN=SRO_VT_ACCOUNT;UID=vsroorg;PWD=vsroorg;DATABASE=SRO_VT_ACCOUNT"

burada UID ve PWD ile belirtilen yerlere kendi SQL id ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Bütün işlemleri yaptıktan sonra compile etmeniz lazım en sonda.
Uzaktan erişim gibi bir şansınız var mıdır? Çünkü bilgilerin hepsi doğru görünüyor ini dosyasındaki. Vaktiniz varsa çok makbule geçer ve çok sevinirim. Sona geldim, kurmak istiyorum artık :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt