Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Vsro Map Editlemek
- Konuyu Başlatan snayls
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- edit vsro map edit vsro.org
acayip zevkli kurcalakurcalayalım bakalım bişiler çıakar belki![]()
evet old login mapı ekli orda düz boşluk alan var binalar ağaçlar falan denedim baya iyi binalara carpıyor sadece görsel değil pvp arena gibi bir yer yapma planım varacayip zevkli kurcala![]()
ama edit kontrolu zor çevirme ve zoom var sağa sola gezdirebilsek olurdu tam kontrol sağlanmıyor uzaktan ufak görerek yapıyom ekrana sığmayan kısımları
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Denedik Bir şeyler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
texture fixledim
Ekli dosyalar
-
SRO[2025-08-24 04-01-16]_45.jpg291.2 KB · Görüntüleme: 21 -
SRO[2025-08-24 04-01-21]_82.jpg297 KB · Görüntüleme: 17 -
SRO[2025-08-24 04-01-45]_25.jpg437.7 KB · Görüntüleme: 24 -
SRO[2025-08-24 04-02-03]_90.jpg443.6 KB · Görüntüleme: 24 -
SRO[2025-08-24 02-51-23]_17.jpg428.6 KB · Görüntüleme: 14 -
SRO[2025-08-24 04-33-42]_92.jpg475.6 KB · Görüntüleme: 27
teşekkürlerArkadaşlar lazım olacak 2 farklı proğramımız var.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Programların çalışabilmesi için programların ikisi ve içerisindeki dll dosyalarını Silkroad klasörüne atmanız gerekmektedir. pk2 çıkarıcı ile data.pk2 dosyasını ve map.pk2 dosyasını programların olduğu klasöre çıkarmanız gerekmektedir.
Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.
programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor
daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz
dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.
şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum
sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz
Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım
Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik
Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.
aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz
Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.
TESEKKURLER HOCAMArkadaşlar lazım olacak 2 farklı proğramımız var.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Programların çalışabilmesi için programların ikisi ve içerisindeki dll dosyalarını Silkroad klasörüne atmanız gerekmektedir. pk2 çıkarıcı ile data.pk2 dosyasını ve map.pk2 dosyasını programların olduğu klasöre çıkarmanız gerekmektedir.
Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.
programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor
daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz
dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.
şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum
sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz
Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım
Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik
Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.
aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz
Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.
- Web sitesi
- lushensro.online
sagol
Nice workFriends, we have two different programs that you will need.
Rar password: tsdmr46
Friends, the program does not belong to me. I found it somewhere else and learned it. I wanted to share it with you.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
In order for the programs to work, you need to place both programs and their dll files in the Silkroad folder. Use the pk2 extractor to extract the data.pk2 file and the map.pk2 file to the folder where the programs are located.
After opening the map editor program, we click on the open map button on the top right and open the file we want to edit from the map folder we extracted, for example, I want to edit jangan and I open it... Map/97/168.o2 road jangan design.
I can't explain the content of the program one by one, it's already an easy program, you can become a professional with a little effort.
Then, before saving, we open our second program. We see the screen below.
Then we write watch where it says convert ? and press enter.
Now let's save the changes we made.
After pressing the Save Map button, we select the save location.
We save the file to the location we selected.
Now we're done with the programs, we can close them...
In order for the changes we made to take effect, we will put them in the data folder in the SW files and then inject them into data.pk and map.pk.
The SroMapToNevmeshData.exe program will create a new folder called SR_GameServer in the folder where the programs are located. I create a new Map/97 folder in it and put my 168.o2 file in it.
Then we go to the data/navmesh folder in the folder and copy the files inside and paste them into SW Files/Data/Navmesh
I said replace the files in the destination and pasted them
We opened our pk2 editor and selected data.pk 2
File selection button -- We select and import the data created in the Sr_GameServer folder.
We do the same operation in Map.pk2
After selecting and importing the map folder, our work is done and now we are entering the game.
Congratulations on the new Jangan look.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)