vSRO Paylaşım vSRO Mob Spawn Anlık Yeniden Doğma Bölgeye Göre [NEW]!

quatum db deneycem
Merhaba !
Daha önce anlık yeniden mob spawn query sizlerle paylaşmıştım.
Buradaki farklılık ne ? Özellikle çoğu mobları final moba dönüştüren ler için örnek (samarkand,costantin,alex) e final mob koydunuz diyelim..
Alexte bir noktada 4 er adet , samakandda bir noktada 5 er adet spawn olmasını istiyorsunuz bölge kodunu girip istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Umarım işinize yarar :)
NOT: DATABASE YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALIN !

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Hello !
I have previously shared with you the instant mob respawn query.
What's the difference here? Especially for those who turn most mobs into final mobs, let's say you put a final mob in ( samarkand, costantin, alex ).
If you want 4 spawns at one point in Alex and 5 spawns at one point in Samakand, you can enter the region code and set it as you wish.
I hope it will be useful for you.:)
NOTE: MAKE SURE TO BACKUP YOUR DATABASE!

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Thanks

Hello !
I have previously shared with you the instant mob respawn query.
What's the difference here? Especially for those who turn most mobs into final mobs, let's say you put a final mob in ( samarkand, costantin, alex ).
If you want 4 spawns at one point in Alex and 5 spawns at one point in Samakand, you can enter the region code and set it as you wish.
I hope it will be useful for you.:)
NOTE: MAKE SURE TO BACKUP YOUR DATABASE!

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Nice Thanks!

Merhaba !
Daha önce anlık yeniden mob spawn query sizlerle paylaşmıştım.
Buradaki farklılık ne ? Özellikle çoğu mobları final moba dönüştüren ler için örnek (samarkand,costantin,alex) e final mob koydunuz diyelim..
Alexte bir noktada 4 er adet , samakandda bir noktada 5 er adet spawn olmasını istiyorsunuz bölge kodunu girip istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Umarım işinize yarar :)
NOT: DATABASE YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALIN !

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tşkler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt