Arkadaslar Baslikta Belirttigim gibi resimde koyacam simdi resimde gorunen weapon npc den item alinmiyor diger resimde ise npc de famale garment item var alinca return atiyorum protector oluyor
Ekli dosyalar
Ekli dosyalar
VsroNPC programıyla ekliyorsanız tablo ayarlarını yapmalısınız.
Youtube'a yazın.. Vsro Npc Programı. Kapanan site Silkroadkaynak 'a ait video vardı. Oradan bakabilirsiniz. Ayarları yaptığınızda sorun tekrar etmeyecek.
Düzenleden sonra siliniyorsa aklıma gelen şey şu; tablo ID ayarları ya da index ayarlarından biri yok, bu sebeple otomatik yüksetmiyor ID'yi ya da indexi.. ve tabloya işlemiyor.. o tabloda işlenmediği için de düzenle dediğinizde diğer tablolarla karşılaştırılıp siliniyor.dediginizi yaptim olmadi npc programi ile tablolari duzenle dedim bu seferde editledigim ekledigim 15 dg itemler siliniyor tekrardan bakicam servisleri kapalimi nerde yanlis var diye cevap icin tesekkur ederim
yapamadıysan team viever ver bir bakalım nerde yanlısın var diedediginizi yaptim olmadi npc programi ile tablolari duzenle dedim bu seferde editledigim ekledigim 15 dg itemler siliniyor tekrardan bakicam servisleri kapalimi nerde yanlis var diye cevap icin tesekkur ederim
Hocam NazifNPC Programının size vermiş olduğu yönergeleri sıfırdan tekrardan almış olduğunuz yedeğe (şayet almışsanız.) kurunuz. Herhangi bir sorun olmayacaktır. Size verilen media dosyasınıda SMC den Media ya patch atınız. Günlük rütin yaptığımız işlemler bunlar. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. İşlemi uygularken birşeyleri eklemeyi unutuyorsunuzdur. Dediğim gibi sıfırdan atlamadan yaparsanız sorun olmayacaktır. İsterseniz aşşağıda bıraktığım linkten izleyip hatasız kurulum yapabilirsiniz.
NPC ve Item Ekleme
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.