vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

VirüsTotal Sonuçları: TIKLAYINIZ

Virüs olduğunu pek sanmıyorum kendim kullanmayacağım ilerde proje olursa faydalanırım kullanan haber versin diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olurlar.

Kuramayan olursa özelden teamdan bağlanıp kurabilirim

özelden team ıd pw vermesi yeterlidir.

Panel hakkında bilgi sahibi iseniz nerede açık var nerede sorun var kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz , değilseniz ; malüm herkesin güncel olarak kullanmış olduğu paneli tercih etmelisiniz.

Panel hakkında bilgi sahibi iseniz nerede açık var nerede sorun var kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz , değilseniz ; malüm herkesin güncel olarak kullanmış olduğu paneli tercih etmelisiniz.
Vakit nakittir. Ben anlamasamda birlikte iş yapacağım kişi bu işin uzmanı fakat işleri çok yoğun şu ara. Sormamın sebebide buydu. Daha anlaşılır sorayım anlamadınız sanırım. 'Herkesin güncel olarak kullanmış olduğu' bu panelde şu ana kadar başka sorun yaşayan olmadıysa bende kimsenin vaktini almadan kendim bu paneli kurayım :) sanırım fazla anlaşılır oldu

Vakit nakittir. Ben anlamasamda birlikte iş yapacağım kişi bu işin uzmanı fakat işleri çok yoğun şu ara. Sormamın sebebide buydu. Daha anlaşılır sorayım anlamadınız sanırım. 'Herkesin güncel olarak kullanmış olduğu' bu panelde şu ana kadar başka sorun yaşayan olmadıysa bende kimsenin vaktini almadan kendim bu paneli kurayım :) sanırım fazla anlaşılır oldu

bu panel daha dün paylaşıldı içerisinde şifreli bazı javascriptler var şuan kırdırıyorum yarın ne var ne yok hepsini piyasaya çıkarıcam inşallah

Admin sayfası açılmıyor. "GMrank, sec_primary, sec_content" bölümlerini "1" yapmama rağmen halen id pw yanlış hatası alıyorum.

Not : ip eklenmiştir ve ip koruması olmamasına rağmen açılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar