vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

2226

Çok tatlı değil mi ?

Verdiğin kodla denediğimde şu hatayı veriyor
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Alpemix versem özelden bağlanıp bakabilir misin acaba?
Çünkü ilk önce konunun başındaki query okutup varsayılan tb_user tablosunu silmemiz lazım bunu manuel olarak yapabilirsin istersen tablo gel sağ tıkla delete de
Ardından verdiğim query okut ?

Hallettim onları sorun yok sadece admin panele otomatik girmiyor URL yi benim yazmam gerekiyor. Üyelik girişinde admini bile user panele yönlendiriyor :(

Malesef :D Bu birisi alpemixten bağlanıcak yapabileceğine inanıyorsan atayım özelden alpemix.
Bende öyle bi sorun yok sen şimdi nerdeki butondan bahsediyorsun siteadi/admin olarak giriş yapamıyormusun
Ha ıd pw girişte girdikten sonraki user panel seçeceği yerine admin panel istiyorsun TM son anda anladım

Bende öyle bi sorun yok sen şimdi nerdeki butondan bahsediyorsun siteadi/admin olarak giriş yapamıyormusun
Ha ıd pw girişte girdikten sonraki user panel seçeceği yerine admin panel istiyorsun TM son anda anladım
Normal kullanıcılar User panale yönlendiriliyor.
Adminde User panele yönlendiriliyor. Adminin Admin panele yönlenmesi gerekmez mi sencede :D?

bendeki daha drama bir şey oluyor
admin user giriyorum ama açılışta beyaz sayfa var
php hata kodlarını acıyor hatayı düzeltiyorum
bu sefer sql foksiyonlarda sıkıntı var
php sürümünü filan değişiyorum yinede olmuyor
@ServerEdit emrenin işi bitsinde baktırayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar