vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

Çarkı felek kısmında Markete kredi ekleniyor ama marketten kediyi satın alınca kredi çarkıfeleğe eklenmiyor. Bu sorunu yaşayan varmı

Thread owner
Elinizde varsa bir kesin bilgi paylaşın. SQL injection yiyen arkadaşlar, bu bahsettiğin şahsa ulaşmışta ki oda bu sektörde olan biri o yüzden inanmıyorum. Bize neden ulaşmamış?

Varsayım mesajları kaldırıldı.

Thread owner
Tipik satış politikası. Kötülüyor, karalıyor ki panelini satabilsin. Bahsettiğim kişi @ServerEdit değil, o sadece duyduğu bilgiyi tedbir amaçlı bize aktardı ancak lafı atan kişiyi duyunca ciddiye almadım.
Hakana ne oldu görünmüyor . Bu arada 2 güne geri dönüyorum vsro'ya kaldıgımız yerden devam 110 cap proje hazırlayıp kenarda tutacagım :)

Hakana ne oldu görünmüyor . Bu arada 2 güne geri dönüyorum vsro'ya kaldıgımız yerden devam 110 cap proje hazırlayıp kenarda tutacagım :)
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye bi söz var bilirmisin o yüzden siliniyor Mesajlar ?
Ben sadece satış politikası gereği yazdığı yazıya cevap vermiştim birşey yoktu silecek (sonuçta satacak diye kötülüyor da olabilir )

Thread owner
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye bi söz var bilirmisin o yüzden siliniyor Mesajlar ?
Ben sadece satış politikası gereği yazdığı yazıya cevap vermiştim birşey yoktu silecek (sonuçta satacak diye kötülüyor da olabilir )
Zaten bende bunu savunuyorum. Yani senle aynı şeyi savunuyorum. O yüzden senin yazdıklarında değil alıntıladıklarında bu paneli eleştiren mesajlar olduğu için kimse yanlış bir düşünceye kapılmasın diye sildim.

Senin mesajlarını silmiyoruz, her mesaja verdiğin yerli yersiz tepkiler yüzünden tepkileri azalttık. :) Şuan da aynını discord'da da yapıyorsun.

Seni sevmesem inan bu kadar sabırlı olmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar