Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımvSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)
Şimdi ben hostingimi kurdum paneli. Config.php dosyasında
servername kısmına ip yazmam gerekiyor. Ama sadece ip yazdığımda bağlanmıyor. Örnek ip : 11.11.111.11/SQL_express gibisinden SqlServerdaki servername mi yazmam gerekiyor?
Şimdi ben hostingimi kurdum paneli. Config.php dosyasında Ekli dosyayı görüntüle 4286
servername kısmına ip yazmam gerekiyor. Ama sadece ip yazdığımda bağlanmıyor. Örnek ip : 11.11.111.11/SQL_express gibisinden SqlServerdaki servername mi yazmam gerekiyor?
Bu paylaşım panel sahibi tarafından yapıldı, kendisi panelin paylaşılmasına sebep olan bir takım hatalar yapmış olmasından dolayı banlandı ve konu aktif bir üyeye devredildi.
Panel Archera Online , ExSro gibi serverlerde sorunsuzça kullanıldı .
Panel dosyalarından kendinize tasarım secip tasarımı C diskinde inetbup bölümünde bir yere atın
Sonrasında fonkisyonlar klösüründe config.php dosyasında kendinizin sql ayarlarına göre düzenleyin
ve sonrasında klosör icindeki php1 dosyasınıda c icinde bir yere atıp iistan php managere okutun ve kurulum hazır