Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

Şimdi ben hostingimi kurdum paneli. Config.php dosyasında
Screenshot_1.png
servername kısmına ip yazmam gerekiyor. Ama sadece ip yazdığımda bağlanmıyor. Örnek ip : 11.11.111.11/SQL_express gibisinden SqlServerdaki servername mi yazmam gerekiyor?

Kurulum videosu aşağıda mevcut.

Bu paylaşım panel sahibi tarafından yapıldı, kendisi panelin paylaşılmasına sebep olan bir takım hatalar yapmış olmasından dolayı banlandı ve konu aktif bir üyeye devredildi.

Panel Archera Online , ExSro gibi serverlerde sorunsuzça kullanıldı .

İndirme Dosyaları :
Panel Dosyaları İndirme Linki[Güncel] : [Gizli İçerik]
Panel Ve Logger Database :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Alttaki Spoilerdeki query okutarak öncelikle varsayılan db siliniz
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Ardından burdaki query okutunuz
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Öncellikle İis serveri aktif edip sonrasında bu dosyaları kuruyoruz

Panel dosyalarından kendinize tasarım secip tasarımı C diskinde inetbup bölümünde bir yere atın
Sonrasında fonkisyonlar klösüründe config.php dosyasında kendinizin sql ayarlarına göre düzenleyin
ve sonrasında klosör icindeki php1 dosyasınıda c icinde bir yere atıp iistan php managere okutun ve kurulum hazır

Deniyelim bakalım :)

Geri
Üst Alt