vSRO Videolu Anlatım vSro Resource Editör (Videolu)

Thread owner
dostum yararlı bir şey degil emin ol sıkıntı kafayı yersin cünkü şöyle anlatayım 50 tane petten 5 tanesi tuttu oyle dusun 5 dakikakada 1 peti yapamıyorsun tabi tabi profu olman lazım oyunun dosyalarının .bsr yi yeniden yazabilmek lazm bmt ddj yonlendirmesi material kısmı vs bir cok şeyi var ve boş yani hadi yaptıgın şey bişe olsa neyse yapıgın pet oyunda olanın siyahsa beyaz rengi .bsk T-POSE değişemedikten sonra yeni model ekleyemezsin bunlar o kadar basit şeylerki hiç bilgisi olan yok turklerden bu konuda malesef yada bana denk gelmedi

dostum yararlı bir şey degil emin ol sıkıntı kafayı yersin cünkü şöyle anlatayım 50 tane petten 5 tanesi tuttu oyle dusun 5 dakikakada 1 peti yapamıyorsun tabi tabi profu olman lazım oyunun dosyalarının .bsr yi yeniden yazabilmek lazm bmt ddj yonlendirmesi material kısmı vs bir cok şeyi var ve boş yani hadi yaptıgın şey bişe olsa neyse yapıgın pet oyunda olanın siyahsa beyaz rengi .bsk T-POSE değişemedikten sonra yeni model ekleyemezsin bunlar o kadar basit şeylerki hiç bilgisi olan yok turklerden bu konuda malesef yada bana denk gelmedi
Silah modellerken Varolan modelleri değiştirebiliyorsun yada internetteki obj modellerini oyuna ekleyebiliyorsun çok rahat. Mevzu pet & mob'a geldimi hareketli yapısını bozmayacak bir programsa elindekini gönder 5dk da yapayım.

WickedWitch JellyBitz yapmış blendere aktarma kodlamasını ama paylaşmıyor henuz fıkrını degıstırse cok guzel seyler yapılabılır herkes ıcın keske paylassa ıce dısa aktarma kodunu onceden paylasmısamasılmsı sonradan kacırmısım :D

Thread owner
evet bir dosyayı benden çaldılar öyle insanlarla muhattap olmuyorum hatta kimseyle konusmuyorum boyle şeylerin paylaşılması bence iyi olmaz oyunun iyice içine sıçtılar çünkü iyi birşey yapacağını düşünen varsa kendisi yapsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt