Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro server 2023 kolay kurulum adlı konu kapandımı erişim saglanmıyor

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Merheba vsro server 2023 adlı konu kapandımı erişim saglanmıyor temiz files vardı içinde ve en kolay öyle kuruyordum diger konulurda temiz files pek olmuyor ya reklamlı oluyor yada sr exeleri başlattıgım zaman sürekli microsof edge açılıyor vsro server 2023 dosyaları elinde olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. Bu şekilde hata alıyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hocam siz dmden dosya linkleri atsanız bana olurmu sadece linkler lazım

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. Bu şekilde hata alıyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hocam siz dmden dosya linkleri atsanız bana olurmu sadece linkler lazım
Rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz ?

arkadaşın dediği konuyu ben de arıyorum fakat konu içeriği değiştirilmiş. favori konularımdaydı ama içeriğindeki "vsro 1.188" isimli setup a tıklandığında tüm kurulum ayarlarını kendi yapıyordu 5 dakika bile sürmeden çok büyük kolaylıktı. bende vardı ama yedeklerimi falan kaybettiğm ve hiçbiyerde bulamadım tekrardan bulabilen varsa iyi olur

Paylaşım - vSRO Files 110 Cap 11DG 2022
arkadaşın dediği konuyu ben de arıyorum fakat konu içeriği değiştirilmiş. favori konularımdaydı ama içeriğindeki "vsro 1.188" isimli setup a tıklandığında tüm kurulum ayarlarını kendi yapıyordu 5 dakika bile sürmeden çok büyük kolaylıktı. bende vardı ama yedeklerimi falan kaybettiğm ve hiçbiyerde bulamadım tekrardan bulabilen varsa iyi olur

Geri
Üst Alt