Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, bu başlığımız altından bize yaşadığınız sorunları iletebilirsiniz.

Yaşadığınız sorunları ilettiğiniz takdirde, en kısa sürede cevaplarını alacaksınız.

Sunucumda şu hatayı alıyorum Silkroad a tıklayınca ; Sorry this application cannot run under a virtual machine
İntenetde denemediğim şey kalmadı. Bu sorunda bana yardımcı olacak kişiye özel hediyem olacak :)

Oyla 0
Sunucumda şu hatayı alıyorum Silkroad a tıklayınca ; Sorry this application cannot run under a virtual machine
İntenetde denemediğim şey kalmadı. Bu sorunda bana yardımcı olacak kişiye özel hediyem olacak :)
Sorun çözülürse hediyemi bekliyorum.

Oyla 0
Sorun çözülürse hediyemi bekliyorum.

Bypass ı indiremedim bu konuda yer alanı yapamadım. Eğer müsait olduğun zaman diliminde pc bağlanıp yardımcı olursan hediyen hazır :)

Oyla 0
ALLAH AŞKINA BİRİ BANA YARDIM ETSİN 2 HAFTADIR UGRASIYORUM BU ISS YUZUNDEN SR_SHARD CÖZEMEDIM WIN 10 PC OLMADI VIRTUAL BOX WINDOWS SERVER 2008 SONRA WIN SERVER 2012 YOK ARKADAS HEP AYNI HATA TEAMWIEVER VS VERSEM YAPABILECEK BIRI YARIN AKSAM ICIN VIDEO BASKASINA AIT AMA HATA DA BU ZATEN HEMEN KAPANIYOR.Ekli dosyayı görüntüle 19508

ShardManager kapanıyorsa hocam BilingServer kısmında bir hatanız mevcuttur başka bir seçenek düşünemiyorum.

Oyla 0
merhabalar benim sorunum sabit ıp aldım ama bir türlü serveri aktif edemedim ipconfigdeki ıp mi giriyorum cert açılıyor diğerleri açılmıyor databaseye bağlanmıyor sabit ıp yi giriyorum cert bile açılmıyor dedim server fileslerdemi hata var başka başka server filesler denedim gene yapamadım anydesk ile bana yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler

Oyla 0
merhabalar benim sorunum sabit ıp aldım ama bir türlü serveri aktif edemedim ipconfigdeki ıp mi giriyorum cert açılıyor diğerleri açılmıyor databaseye bağlanmıyor sabit ıp yi giriyorum cert bile açılmıyor dedim server fileslerdemi hata var başka başka server filesler denedim gene yapamadım anydesk ile bana yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler
Dm At bakalım belki sabit değildir

Oyla 0
vPlus Guard安装正常,客户端导入DevKit_DLL,discord_game_sdk,VMProtectSDK32 无法正常启动,不导入能正常启动但最后无法进入游戏,对不起,这是什么问题?谢谢

Ekli dosyalar

• 1MC6V()GM6MAC(9~O`KE{8M.png
    1MC6V()GM6MAC(9~O`KE{8M.png
    153.8 KB · Görüntüleme: 4
  • {1V4U[7P4SEAYPCT]ZDQN0O.png
    {1V4U[7P4SEAYPCT]ZDQN0O.png
    4.5 KB · Görüntüleme: 2
Oyla 0
Hocam 110 cap bir sw kurdum ancak char 90 level %99 da takili kaliyor. _RefLevel e baktim hersey normal gorunuyor bunun asil sebebi ne olabilir ?

Oyla 0
Hocam 110 cap bir sw kurdum ancak char 90 level %99 da takili kaliyor. _RefLevel e baktim hersey normal gorunuyor bunun asil sebebi ne olabilir ?
Db to media yapıp refleveli at pachle bı olmazsa sro client değiş dene oda olmazsa guard ayarllarina bak belki 90 yazmışındir Max levele @zzkubilay12

Oyla 0
Geri
Üst Alt