Duyuru vSRO Sorun ve Çözümleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1747937919094.png
bu sorunu nasılçözebilirim

Oyla 0
Merhaba sunucu üzerinden açtığım servere kendi bilgisayarımdan bağlanamıyorum Agent serverde token timeout hatası veriyor portları açtım

Oyla 0
Kolay gelsin kendi bilgisayarıma clean vsro files kurdum oyuna giriyorum sorun yok hersey çalışıyor fakat arkadaşlarımı oyuna alamıyorm clienti attım fakat oyun kapalı gibi duruyor yardım etcek varmı acaba bağlanıp.

Oyla 0
web'ten indirdiğim hazır db yi kurdum. içerisinde db .bak dosyaları ve client dosyaları vardı. forumunuzda bulduğumda Billing-Files üzerine kuruarak çalıştırdım. register silk- register gold hataları alıyorum tamam diyince çalışmaya devam ediyor

1784829439608.png

smc ise şu şekilde çalısıyor,
1784829482050.png

daha sonra ipinput ile versiyon ve port düzenlemesi yaptım. fakat silkroad.exe çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

1784829508804.png

müsait olan varsa anydesk vs verebilirim.

---

EDIT: register silk- register gold hataları Data klasörünü yeniden çıkarınca düzeldi. fakat invalid client hatası devam ediyor. kendim çözmeye calısıyorum umarım sorunu görüp birisi daha fazla mesai harcatmadan yardımcı olur :)

EDIT_2: verisyon ve portu cliente göre gs tarafında düzenleme yaptım client açılıyor bu kezde Check görünüyor sanırım maxiguard'lı server olduğu için Check görünüyor ayrıca SMC de halen Shard kısmı kırızı ışık yakıyor sebebi bu mu acaba?

Ekli dosyalar

• 1784829432473.png
    1784829432473.png
    5.9 KB · Görüntüleme: 3
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar