vSRO Paylaşım Vsro Starter Pack Sorunsuz

--------------------------AddLogİtem
if (@Operation = 41) and (@ItemRefID = 600034)------------BoxID
Begin
EXEC CLEAN_GUARD..__AddItemChest @CharID, 3851, 1, 0, 'Reward'---------ıtem ıd
End

böyle denesene bi
Yok kanka olmadı filterden uyarı mesajı verdi, kodu düzenledim uyarı mesajı vermiyor ama tepkide vermiyor ayrıca addlogitem prosedürünü execute ettiğimde bu uyarıyı veriyor
The module '_AddLogItem' depends on the missing object 'CLEAN_GUARD..__AddItemChest'. The module will still be created; however, it cannot run successfully until the object exists.

anlamadım databaseler arasında bağlantı yokmuş gibi davranıyor :LOL:

Thread owner
Yok kanka olmadı filterden uyarı mesajı verdi, kodu düzenledim uyarı mesajı vermiyor ama tepkide vermiyor ayrıca addlogitem prosedürünü execute ettiğimde bu uyarıyı veriyor
The module '_AddLogItem' depends on the missing object 'CLEAN_GUARD..__AddItemChest'. The module will still be created; however, it cannot run successfully until the object exists.

anlamadım databaseler arasında bağlantı yokmuş gibi davranıyor :LOL:

Makaleye bakarak exec kısmını değiştirmen lazım ve item obj_common id ile beraber tekrar düzenleyeceksin. Örnekte olduğu gibi vsroplus filtresine uygulayabilirsin. Bitmişi vardı elimde fakat sro'dan uzaklaştığım için sildim sanırım bulamadım.

DB bağlantısı gözükmüyorsa exec ettiğin kısmın başına "vplus.." veya sende filter db'si hangi isimle kayıtlıysa arat sonra bağla

Bunu çok kolay bir şekilde

Refpackageitem Refscrapofpackageitem RefPricePolicyitem ve RefShopgoods ile halledebiliyorsunuz (uyguladıktan sonra npc programı kullanmamaya özen gösterin)

bozmaz guard yokmuydu sende
Var maxiguard ama yukarıda birisi yazmış başka konularda da görmüştüm bunu yaptıktan sonra npc programı kullanmayın demişler starter package ekledikten sonra npc programı ile işim olsa ve kullansam bozulmaz mı?

Teleport kullanmanıza gerek yok. Teleportsuz scroll ve maxiguard chest sistemi ile anlık yapılabilir.
Benim sorum şu hocam bu starter package eklersem ve sonradan npc programı kullanırsam sistemde bozulma bir yerlerde hata oluşma olur mu? Çünkü bu konuda ve başka konuda starter package ekledikten sonra npc programı kullanmayın yazmışlar bi beni ürküttü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt