Clean database üzerinden magic popta yalnızca eu ve çin itemler kalsın istiyorum. Bu sebeple aşağıdaki 3 tablodan TidGroupID değeri 29 ve üzeri olan tüm kayıtları silmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu ihtiyacım olan satırların yedeğini alıp, 3 tabloyu da truncate edip, sadece bana lazım olan bölümleri ekleyip, son olarak _RefachaItemSet tablosundan da gereksiz gördüğüm itemleri de silerek işlemi bitirmeyi düşünüyorum. Fakat Magic Pop Detaylı Düzenleme konusunda aşağıdaki ifade gözüme çarptı. Bu 3 tabloyu TRUNCATE TABLE [tablo] şeklinde sıfırlamak stall buguna mı sebep oluyor, stall bugu tam olarak nedir? Doğru şekilde düzenleme için veri silmeden sadece service değerlerini 0 mı yapmalıyım?
"Önemli : _RefFmnCategoryTree & _RefFmnTidGroupMap tablolarının service'lerini 0 yapmayınız, aksi takdirde stall bugu oluşacak ve birçok itemi stall'a koyamazsınız"
Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
_RefFmnCategoryTree
_RefFmnTidGroup
_RefFmnTidGroupMap
"Önemli : _RefFmnCategoryTree & _RefFmnTidGroupMap tablolarının service'lerini 0 yapmayınız, aksi takdirde stall bugu oluşacak ve birçok itemi stall'a koyamazsınız"
Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
_RefFmnCategoryTree
_RefFmnTidGroup
_RefFmnTidGroupMap