vSRO Çözüldü vSRO tablo sıfırlamalı mıyım?

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Clean database üzerinden magic popta yalnızca eu ve çin itemler kalsın istiyorum. Bu sebeple aşağıdaki 3 tablodan TidGroupID değeri 29 ve üzeri olan tüm kayıtları silmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu ihtiyacım olan satırların yedeğini alıp, 3 tabloyu da truncate edip, sadece bana lazım olan bölümleri ekleyip, son olarak _RefachaItemSet tablosundan da gereksiz gördüğüm itemleri de silerek işlemi bitirmeyi düşünüyorum. Fakat Magic Pop Detaylı Düzenleme konusunda aşağıdaki ifade gözüme çarptı. Bu 3 tabloyu TRUNCATE TABLE [tablo] şeklinde sıfırlamak stall buguna mı sebep oluyor, stall bugu tam olarak nedir? Doğru şekilde düzenleme için veri silmeden sadece service değerlerini 0 mı yapmalıyım?

"Önemli : _RefFmnCategoryTree & _RefFmnTidGroupMap tablolarının service'lerini 0 yapmayınız, aksi takdirde stall bugu oluşacak ve birçok itemi stall'a koyamazsınız"

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.

_RefFmnCategoryTree
_RefFmnTidGroup
_RefFmnTidGroupMap

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm
Buna gerek yok ki, yarın bir öğe eklemek istediğinde tablolarda type değerleri olmadığı için gözükmeyecektir.
Bunun yerine refgachaitem tablosundan magic popta istemediğin öğeleri sil, butonlarını da paylaşmış olduğum rehberi takip ederek kapat oldu bitti.
Buna gerek yok ki, yarın bir öğe eklemek istediğinde tablolarda type değerleri olmadığı için gözükmeyecektir.
Bunun yerine refgachaitem tablosundan magic popta istemediğin öğeleri sil, butonlarını da paylaşmış olduğum rehberi takip ederek kapat oldu bitti.

Oyla 0
Çözüm
Stall bugu dediği hiçbir itemi stalla koyamıyorsun 😀 Gerisi için Sieger zaten söylemiş o şekilde ilerleyebilirsin

Oyla 0
Thread owner
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bir de Magic Pop S grade devil eklediğimde devil popta ölü görünüyor. İtemi kazanınca da ölü, restart atıp geri giriyorum düzeliyor. Bunun sebebi nedir, bilginiz var mı?

Oyla 0
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bir de Magic Pop S grade devil eklediğimde devil popta ölü görünüyor. İtemi kazanınca da ölü, restart atıp geri giriyorum düzeliyor. Bunun sebebi nedir, bilginiz var mı?
Bilgim yok fakat res atmanıza gerek yok tp olmanız yeterli. Tüm community biliyor bu durumu şikayet gelmez merak etmeyin🥲
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Fmn tabloları eski stall network'e ait tablolar.
Fmn = Flea Market Network. Adamlar kısaca bit pazarı demiş.
Yap şuna bi güzellikte panelden rahatça düzenleyelim😅😅

Oyla 0
Thread owner
Bilgim yok fakat res atmanıza gerek yok tp olmanız yeterli. Tüm community biliyor bu durumu şikayet gelmez merak etmeyin🥲
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yap şuna bi güzellikte panelden rahatça düzenleyelim😅😅
Hocam Chat GPT ve Gemini "Magic POP" sıradan NPC gibi çalışmaz. Buraya item eklediğinizde itemin özelliklerini param kısmında belirtmeniz gerekmektedir demiş. Kontrol ettiğimde gerçekten STR, INT gibi değerler atanabiliyormuş, buradan süre tanımlaması yapılabilir mi, yapılırsa nasıl yapılabilir?

[BIIV]<M:str,1,3><M:int,1,3><O:3>

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt