vSRO Paylaşım Vsro Trigger Mantığı Ve Trigger ile Mob Spawn

Bu sorun gs kaynaklı. Sanırım 50000 mob üzeri olursa kaybolma oluyor. /worldstatus ile bakarsanız daha iyi anlarsınız.
gelişme varmı satış yapcaktın hani hepsinin dahil olup full ekli moblar vs bagdat vs triggelrerde ekli isrodaki gibi orjinal yerlerinde moblar vs gibisinden npcleri falan ekli düzgün satış yapcaktın yapabildinmi yoksa satmaktan vazgeçtiysen paylaşcaksan ne zaman bilgi varmı :D

Thread owner
gelişme varmı satış yapcaktın hani hepsinin dahil olup full ekli moblar vs bagdat vs triggelrerde ekli isrodaki gibi orjinal yerlerinde moblar vs gibisinden npcleri falan ekli düzgün satış yapcaktın yapabildinmi yoksa satmaktan vazgeçtiysen paylaşcaksan ne zaman bilgi varmı :D
Mobları vs eklicem ama trigger felan uğraşmıcam sana atarım bitince test eder paylaşırsın 😉

Mobları vs eklicem ama trigger felan uğraşmıcam sana atarım bitince test eder paylaşırsın 😉
yok kendim çekmediğim birşeyi paylaşmak işime gelmiyor :D kendin paylaş daha güzel olur :D bir soru sorsalar cevaplayamam xD jupiter ekli olcak ama bagdatı eklemeyeceksin demi trigger olarak yani sadece mobları orjinal ekleyecen npcleri falan ? ?

Thread owner
yok kendim çekmediğim birşeyi paylaşmak işime gelmiyor :D kendin paylaş daha güzel olur :D bir soru sorsalar cevaplayamam xD jupiter ekli olcak ama bagdatı eklemeyeceksin demi trigger olarak yani sadece mobları orjinal ekleyecen npcleri falan ? ?
Npcleri ekledim ama moblar eklenmedi biraz uğraş ve zaman lazım. Ek gelir yapabileceğim başka kaynaklar buldum. Açıkcası sro işi bitmek üzere.

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

NOT: Konuyu görmek için yorum yapıp beğenmeniz gerekmektedir.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.
Link= Vsro Bölgeye Forgotten World Girişi Ayarlama

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yukarıdaki kodlar ile eklediğim örnek;

4spHP2_596ba59a77299059f343e6a2816c55df_00-00-00_00-00-04_1.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt