R

vSRO Çözüldü Vsro yeni npc ekleme ve içini düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recco34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
veritabanı:common--char--Tab_RefTactics--Tab_RefNest--Tab_RefHive-- _RefShop-- _RefShopGroup--
_RefShopItemGroup-- _RefShopTab--_RefShopTabGroup-- _RefMappingShopGroup-- _RefMappingShopWithTab
Müşteri:characterdata_45000--npcchat --refmappingshopgroup--refmappingshopwithtab--refshop--refshopgroup--refshoptab--refshoptabgroup--shopgroupdata--textuisystem--textquest_speech&name Bu sırada ekle

npv programı ındırdım ben videodakı sql yaptım ama vsronpc programı bilgileri dogru yazdıgım halde kabul etmedi bide videoda vsronpc programını açmadan önce bır kaç program daha kullanıyor videoda onlar yok bende ondan olabilir mi

ben bunu yaptım herşey okey Nazif Çalışıyor Pacth attım Server online fakat Start geldi bastım cilent kapandı kendiliğinden

Npc'nin taşınması istediğin yere bir karakter koy ve oyundan çık... sonra aşağıdaki query'de açıklamaları yazılı alanları doldur.
Yön için konular var sağ üstteki mini map'e göre hesap yaparak ayarlayabilirsin.
NPC TAŞIMA
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

npc programını eklerken böyle bir hata aldım sorunu nedir acaba teşekürler kolay gelsin

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    148.3 KB · Görüntüleme: 6
Npc ekledim bana işlemi tamamladım bana verdiği medya eklenecek dosyalarını nereye ekliyecegim pch nasıl aticam bulamadım oyuna girince atiyor suan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar