vSRO Çözüldü Vsro'da jupiterde kasılacak yer seçtiğimde oyundan atıyor

omca

.
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba,

Vsro 120 cap databasede mirror dimensionda 111+ karakterle önerlien kasılma alanını görmek için haritanın altındaki tiki işaretlediğimde oyundan atıyor.
5-6 tane (120 cap) serverdeki serverdepte bulunan wordmap txt'lerini ile Media\interface\worldmap\monster altındaki dosyaları kendi mediama kopyaladım fakat sorun devam ediyor. Dump dosyasını ekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Dump Dosyası

Exsro Dosyalarını kullanrak kasılma alanı seçtiren tik deaktif edildi.

WorlMapQuideData txt dosyasını Kontrol edin bu txt dosyası oyunda bulunan yaratıkların nerede spawn olacağını level bazlı simgeler.

Oyla 0
Thread owner
WorlMapQuideData txt dosyasını Kontrol edin bu txt dosyası oyunda bulunan yaratıkların nerede spawn olacağını level bazlı simgeler.
Deniyorum hemen, sonuçları paylaşacağım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam şimdi denedim, r dosyalarından jupiter bölümlerini aldığımda sro_client hiç açılmadı worldmapguidedata.txt de hata olduğunu dump'ladı. Vsro 120 cap sw'lerden aldığım worldmapguidedata da ise aynı sorun devam etmekte.
Dump

Oyla 0
Db ye uygun clientte çalışmalasın uyarlı olan txt codeleri sana bu tip hataları gösterir.
Bir uyumsuzluk olduğu belli çıkan dumpta ne gösteriyor yazı olarak yada görsel bir paylaşım yap bakalım

Oyla 0
İsrodan pk2 ile gerekli dosyaları tüm harita dosyalarını çekip yapabilirsin benimde başıma aynı sorun gelmişti isrodan hepsini çekip düzenledim diğer türlü olmuyordu

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt