vSRO Çözüldü 103 EnvY Champion Kaç Tane ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rayn

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
FGW de envy çıkmama sorunu üzerine çalışıyorum ShipWreck 1 de mob spawn olayını çözdüm 103 Envy ler çıkmaya başladı ama bunlar tek tek spawn oluyor ve kestikçe spawn olmaya devam ediyor
1746534207685.png

Aslında 15 tane düşmesi lazım ama yaklaşık 50 tane kestim hala düşüyor unique görünmüyor. Bu kısmı nasıl düzeltebilirim ki sonraki aşamaya geçsin ?

FGW de envy çıkmama sorunu üzerine çalışıyorum ShipWreck 1 de mob spawn olayını çözdüm 103 Envy ler çıkmaya başladı ama bunlar tek tek spawn oluyor ve kestikçe spawn olmaya devam ediyor
1746534207685.png
Aslında 15 tane düşmesi lazım ama yaklaşık 50 tane kestim hala düşüyor unique görünmüyor. Bu kısmı nasıl düzeltebilirim ki sonraki aşamaya geçsin ?
Çalışan bir db de gereklilikleri karşılaştır en kolay bu şekilde çözebilirsin.
sıfırdan açmana gerek yok tabi ki dungeon ların çalışma mantığında ki gerekli tabloları biliyorsan adım adım iletleyip takip etmen zor olmayacaktır.
Yok bunları bilmiyorum diyorsan tavsiyem en iyi şekilde öğrenebilmen için oyuna dungeon ekleme paylaşımlarına bak. Hem adım adım hangi tablolarda çalıştığını triggerların neler içerdiğini görmüş olursun. Bu sayede adım adım kendi problemine de çözümü üretebilirsin.
Çözümün bende değil yıllardır yokum ama tavsiyem en iyi şekilde öğrenebilmen için alternatif çözüm ile hareket edip sistemi anlaman.

Oyla 0
Merhaba tamamen tab_refnest tablosuyla alakalı bazı arkadaşlar mob spawn sayısı çoğaltma veya azaltma ile ilgili prosedorler paylaşmış hatalı ve yaptığınız zaman fgwdeki moblarida etkiliyor.Eger oyununuz clean ise orjinal dbden tab_refnest tablosunu çekin ama orjinal değil ise oyuna npc mob vs eklediyseniz manuel olarak çekmeniz gerekiyor

Oyla 0
Karşılaştığım bi durum değil ama dedikleri gibi fix bi db den düzenleme yapabilirsin çalışıyormu bilmiyorum birde şöyle bi kod var restart atıp dene
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt